Spor

Spor Haberleri

İgiad’ın 2022 Yılı İnsani Geçim Ücreti (İgü) 5303 Tl

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından yapılan araştırma sonucunda İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için asgari insani geçim ücreti (İGÜ), 2022 yılı için 5.303 TL olarak belirlendi.

Galatasaraylı Voleybolcu Beren Yeşilırmak ‘Kır Çiçekleri’ni Ziyaret Etti

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Galatasaray Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Beren Yeşilırmak Mersin’e geldi.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Uğurcan’a akülü araba hediye etti

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Derebeyleri tüm engelleri aşmaya ve topluma taraftarlığın sadece 90 dakikadan ibaret olmadığını göstermek amacıyla, sosyal sorumluluk projeleri yapmaya devam ediyor.

Battalgazi’deki Bilardo Şampiyonası Sona Erdi

Sanatsal ve sportif etkinlere büyük önem veren Battalgazi Belediyesi ile Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyona”sı nefes kesen final müsabakasıyla sona erdi.

Battalgazi’deki Bilardo Şampiyonasına Başvurular Yarın Sona Eriyor

Sanatsal ve sportif etkinlere büyük önem veren Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyonası’na başvurular, 1 Aralık Çarşamba günü sona eriyor. 4 gün sürecek olan Şampiyonaya katılım ise ücretsiz olacak.

FizyoViva Fizyoterapi ile TFFHGD Elazığ Şubesi Arasında Protokol

FizyoViva Fizyoterapi ile TFF Hakemler ve Gözlemciler Derneği Elazığ Şubesi Arasında Protokol İmzalandı.

4 Maçta 4 Galibiyet Alan Gölbaşı Belediye Spor Başarıya Doymuyor…

Ankara Amatör Lig takımlarından Gölbaşı Belediye Spor başarılarına başarı ekliyor. 4’te 4 yapan takım şampiyonluk hedefliyor.

Taraftarlar Derneğinden Anlamlı Ziyaret

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Güvenim Bakım merkezini ziyaret ederek, Engelli bakım merkezinde kalan hastalara Taraftar kaşkolü hediye etti.

Hentbolda Avrupa Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Portekizli rakip

Kaptan Adem Büyük'ten AK Partiye Ziyaret

Yeni Malatyaspor takım kaptanı Adem Büyük AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca'yı ziyaret etti.

Yeni Malatyaspor'da Sumudica Dönemi Başlıyor

Yeni Malatyaspor Kulübü Teknik direktör ile anlaştığı Çağdaş Atan'la son anda anlaşmazlığa düşünce Marius Sumudica ile anlaşmaya vardı. Sumudica bugün saat 21.30 uçağıyla Malatya'ya geliyor.

Malatya Barosu Hazırlık Maçında Galip

Kahramanmaraş Barosu tarafından organize edilen Barolar Arası Futbol Turnuvasına katılan Malatya Barosu, Elazığ Barosu ile bir dostluk karşılaşması oynadı.

Yeni Malatyaspor, Çağdaş Atan İle Anlaştı

İrfan Buz ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor, Alanyaspor eski teknik direktörü Çağdaş Atan ile her konuda anlaşmaya vardı.

Başkan Güder, Kervansaray’daki Spor Etkinliklerine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Avrupa Spor Haftası kapsamında Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda düzenlenen "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" etkinliğine katılarak, gençlerle Badminton, Satranç ve Basketbol oynadı.

Başkan Güder, Milli Kaleci Karadağ’dan Söz Aldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, son Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı’nın başarılı file bekçisi Malatyalı Selim Karadağ’ı makamında konuk etti. Milli kaleci Karadağ’dan Dünya Şampiyonluğu sözünü alan Başkan Güder, “Büyük bir başarı hikâyesi yazdınız. Türkiye sizinle gurur duyuyor” dedi.

Battalgazi’de Avrupa Hareketlilik Haftası Bisiklet Turu İle Kutlandı

Battalgazi Belediyesi, 2021 yılı “Sürdürülebilir Ulaşım Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik” temasıyla kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında ‘Pedalla Yeşile Yön Ver’ adlı bisiklet turu ve fidan dikimi etkinliği düzenledi.

Yeşilyurt Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

“Yeşilyurt Belediyespor’a Herkesin Sahip Çıkmasını İstiyoruz”

Yeni Malatyaspor Özel Misafirlerini Ağırladı

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği ve Malatyaspor Derebeyler Taraftarlar Derneği organizasyonunda engelli çocuklar Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’lu futbolcuları bir araya geldiler.

Tetteh 3 hafta sahalardan uzak kalacak

Yeni Malatyaspor'un golcü futbolcusu Benjamin Tetteh'in 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Toplam 319 haber.