Spor

Spor Haberleri

Bekir Alyüz Futbol Turnuvasına Yoğun İlgi

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Bekir Alyüz Futbol Turnuvası'nın final müsabakası ve ardından yerel sanatçılardan Ebru Yaman ve Kara Hasan'ın sahne aldığı konser programı yoğun ilgi gördü.

Başkan Büyükkılıç’tan Kayserispor’un Erciyes Kampına Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde antrenman yapan Yukatel Kayserispor’u ziyaret etti.

Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesi 18 Okula 26 Spor Tesisi Kazandırıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Valiliği arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol çerçevesinde okullara yapılacak olan spor tesisleri bir bir tamamlanarak hizmete açılmaya başladı.

Havuzun şampiyonu İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sutopu branşındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

TFF 3. Lig’e yükselen Arguvan Belediyespor’da Hazırlıklar başladı

2021 – 2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lig’e yükselen Arguvan Belediyespor’da yaz dönemi öncesi kulübün yeni sezon için talimatlara uygunluk kriterlerini yerine getirmesi için hazırlıklar başladı.

Battalgazi Belediyesi’nden Çocuklara Özel Yaz Spor Okulu

Battalgazi Belediyesi tarafından 7-15 yaş grubu çocukların kültürel açıdan daha donanımlı hale gelmeleri, spor yapmaları ve sosyal aktivitelere katılarak yaz ayını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla 25 Haziran tarihinde Sosyal Yaşam Merkezi’nde kapılarını aralayacak olan Yaz Spor Okulları’nda kayıt süreci devam ediyor.

Hayata Değer Katmaya Devam

“Hayata Değer Kat Projesi” kapsamında yürütülen sanatsal ve sportif faaliyetler devam ediyor.

TFF 3. Lig’e yükselen Arguvan Belediyespor’da Hazırlıklar başladı

2021 – 2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lig’e yükselen Arguvan Belediyespor’da yaz dönemi öncesi kulübün yeni sezon için talimatlara uygunluk kriterlerini yerine getirmesi için hazırlıklar başladı.

Mayıs'ta Malatya Havalimanı'nda 58.868 Yolcuya Hizmet

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı'nın 2022 yılı Mayıs ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Tanju Çolak Gollerini Ticaret Hayatında Atacak

Yıllardır futbol sahalarında "Kral" lakabıyla anılan ve Merkezi İsviçre'de bulunan Dünya İstatistik Kurumu tarafından 48 efsane futbolcu arasında ilan edilen resmi maçlarda 5 kez Gol Kralı olup tam 241 kez fileleri havalandıran ayrıca Türkiye ve dünyada hem altın, hem gümüş hem de bronz ayakkabıya sahip olan tek futbol gururumuz olan Tanju Çolak şimdi de o meşhur çalımlarını ticaret hayatında atacak..

Yeni Malatyaspor Genel Kurulu 4 Haziran'da Yapılacak

Yeni Malatyaspor'un hesaplarının görüşüleceği Mali Genel Kurul 4 Haziran'da yapılacak.

Battalgazi’deki Yarı Olimpik Havuz Açılış İçin Gün Sayıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in girişimleri sonucu 2021 yılında Göztepe Mahallesinde yapımına başlanılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, açılış için gün sayıyor.

Özel Çocuklarımızın Büyük Başarısı

Türkiye genelinde özel çocuklar için okullar arası Atletizm Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Down Sendromlular ve Otistik öğrencilerin katıldığı müsabakada Malatya’yı temsil eden sporcularımız almış oldukları başarılar ile Malatya’ya döndüler.

'Yeni Malatyaspor'da Geçmişi Bırakıp Geleceğe Bakmalıyız'

Yeni Malatyaspor’un süper ligden düşüşünü değerlendiren Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya “Olan olmuş artık geçmişi tartışmanın fazla bir alemi yok. Bundan sonraya bakarak Malatyaspor’u öncelikler 1. Ligde tutmak ve yukarı çıkartmak en büyük hedefimiz olmalıdır” dediler.

Spor Camiası Yasta... Zeyno Vefat Etti

Malatya Spor camiası bir futbol emekçisi olan Muharrem Zeyno'nun vefat haberiyle sarsıldı. Malatya amatörüne bir ömrünü veren Zeyno'nun vefatı büyük üzüntü yarattı.

Final Maçı İçin Tek Yürek Olan Kayseri, Sarı Kırmızıya Boyandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin marka takımı Yukatel Kayserispor’un final karşılaşması için desteklerini sürdürüyor.

Zeynep Zafer’den 1 haftada 3 altın madalya

Zaferspor Kulüp Sporcusu Aynı Zaman da Zafer Kulüp Başkanı Ali Zafer Kızı Zeynep Zafer 1 Hafta İçinde Peş Peşe 3 Birincilik Elde Eden Zeynep Zafer Tarih Yazdı.

Zafer Spor Kulübü boksa damga vurdu,

Malatyalı boks severlerin yoğun ilgi gösterdiği iller arası boks şampiyonasında, Zafer Spor Kulübü sporcuları boks müsabakalarında başarılı sonuçlar alarak, çok sayıda madalya kazandı.

Başkan Güder: Açılışa Tüm Halkımız Davetlidir

Battalgazi Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Yatırımları kapsamında ilçeye kazandırılan ve 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat: 14.00’te açılış töreni düzenlenecek olan ‘Tenis Kortu, Basketbol ve Voleybol’ sahalarında son kontrolleri gerçekleştiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, açılışa tüm vatandaşları davet etti.

Toplam 320 haber.