Spor

Spor Haberleri

Vali Hulusi Şahin Milli Sporcu Hatice Akbaş’ı Kabul Etti

Vali Şahin, Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Hatice Akbaş’ı Valilik Makamında kabul etti.

Eyüpspor: 3 Yeni Malatyaspor: 2

Spor Toto 1. Lig’in 3. haftasında Eyüpspor, Yeni Malatyaspor’u 3-2 Mağlup Etti.

Akçadağ Spor Kulübü Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Spor Kulübü Başkanı İbrahim Coşkun ve Akçadağ Dayanışma Dernek Başkanı Murat Maskarile beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Yeni Malatyaspor'dan Başkan Gürkan'a Teşekkür

Yeni Malatyaspor otobüsüne el konuldu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Selahattin Gürkan Otobüsü tekrar satın alma talimatını verdikten sonra Otobüs Yeni Malatyaspor'a verildi.

Başkan Kahveci'den YMS'ye Ziyaret

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve yönetim kurulu üyeleri, Yeni Malatyaspor Kulübü yeni Başkanı Ahmet Yaman'ı ziyaret etti.

Başkan Güder, Gençlerin Spor Keyfine Ortak Oldu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, spor yapma imkanı sınırlı olan gençlerin sağlıklı yaşamalarına katkıda bulunmak amacıyla, ‘Battalgazili Gençler Sporla Hayat Bulsun’ sloganıyla startı verilen yaz spor kurslarında eğitim alan gençleri ziyaret ederek, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Yeni Malatyaspor'da Defans Oyuncusu Barış ile 1 Yıllık Sözleşme

Süper Ligden Spor Toto 1. Lige düşen ve burada mücadele eden Yeni Malatyaspor'da göreve gelen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman Defans oyuncusu Barış Başdaş ile 1 yıllık sözleşme imzalatarak devam dedi.

Başkan Büyükkılıç’tan Yeni Sezonda Kayserispor’a Tam Destek Çağrısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Süper Ligin yeni sezonunda ilk kez taraftarının karşısına çıkacak olan Kayserispor’a destek çağrısında bulunarak, Kayserilileri Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak Yukatel Kayserispor-İstanbulspor karşılaşmasına davet etti.

Başkan Güder, Gençlerle Birlikte Kulaç Attı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe Mahallesinde yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan “Battalgazi Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu”nda gençlerle bir araya gelerek, onlarla birlikte kulaç attı.

Başkan Gürkan ve Vali Şahin'den Yeni Malatyaspor'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Gürkan, ' Her Malatyalı Takımımızı Destekleyecek'

Başkan Gürkan: Arguvan Belediyesi İle Güzel Çalışma Örnekleri Veriyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci beraberlerindeki heyetle birlikte Arguvan ilçesinde yapımı devam eden Spor Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

İzmir’e bir kupa daha

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Su Topu takımı Galatasaray'ı yenerek mutlu sona ulaştı. Başkan Tunç Soyer, “Bu şampiyonluk İzmir’in kadınlarına çok yakıştı” dedi.

Tüfenkci'den Yeni Malatyaspor yönetimine hayırlı olsun ziyareti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Tüfenkci : " Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi ile bir telefon görüşmemiz oldu"

Kayısı Festivali Kapsamında Spor Şenliği Düzenlendi

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Malatya Kültür Sanat ve Kayısı Festivali çerçevesinde ‘Spor Şenliği’ düzenlendi.

ABB ‘3. Motofest Ankara Festivali’ne Ev Sahipliği Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporculara yönelik desteklerine hız kesmeden devam ediyor. ABB, yenileme çalışmalarının ardından Başkentin gözde mesire alanı olmaya başlayan Karaköy Mesire Alanı, “3. Ankara Motosiklet Festivali”ne ev sahipliği yaptı.

Başkan Güder: “Turnuvamızı Geleneksel Hale Getireceğiz”

Battalgazi Belediyesi tarafından Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) ve Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl ilki düzenlenen 1. Arslantepe Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, düzenlenen görkemli ödül töreni programı ile son buldu.

Kürekler Şampiyonluk İçin Çekilecek

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 22-24 Temmuz tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenecek “Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası” büyük heyecana sahne olacak.

Satranç Sporcuları Battalgazi’ye Hayran Kaldı

1.Arslantepe Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’na katılmak için Medeniyetin Kalbi Battalgazi’ye gelen katılımcılar, üstü açık tur otobüsü ile ilçedeki tarihi mekanları gezdi.

Bekir Alyüz Futbol Turnuvasına Yoğun İlgi

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Bekir Alyüz Futbol Turnuvası'nın final müsabakası ve ardından yerel sanatçılardan Ebru Yaman ve Kara Hasan'ın sahne aldığı konser programı yoğun ilgi gördü.

Toplam 319 haber.