Spor

Spor Haberleri

Büyükşehir’den Kayserispor Taraftarına Jest

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak Yukatel Kayserispor-Giresunspor maçında taraftarlar için tramvay seferlerini ücretsiz yaptıklarını duyurdu.

Adem Büyük Teknik Ekibini Kurdu

Yeni Malatyaspor'da Teknik Sorumlu olan Kaptan Adem Büyük kendi teknik ekibini kurdu.

Yeni Malatyaspor Başkanı Destek İstedi

Adil Gevrek, siyasilerin takıma destek vermesini istedi. Kaptan Adem Büyük ver Sadık Çiftpınar'da takıma destek verilmesini isteyerek taraftarları göreve çağırdılar.

AK Partili Çalık: “Gençlerimize yapılan yatırımlara devam ediyoruz”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte Malatya'da Yeşilyurt ilçesine bağlı Melekbaba Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu, gençlerle masa tenisi oynadı.

'Yeni Malatyaspor'da Boykot Yok, Karagümrük'e Hazırlanıyoruz'

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, bir gurup futbolcunun kazan kaldırdığı yönündeki haberleri yalanlayarak “Futbolcuların antrenmana çıkmadığı iddiası doğru değildir” dedi

Malatya’lı Kızlar Türkiye Boks Şampiyonu Oldu

Malatya Valisi Aydın Baruş, Zonguldak'ta gerçekleştirilen Nuri Eroğlu Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Malatyalı Hatice Akbaş ve Rabia Topuz’u makamında kabul etti.

Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Salon Futbol Turnuvası Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından birimler arasındaki kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamak adına düzenlenen Salon Futbol Turnuvası başladı.

Ağbaba, Malatyaspor En Çok Haksızlığa Uğrayan Takım Oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeni Malatyapsor’un bugüne kadar süper ligde en çok haksızlığa uğrayan ,aleyhine en çok hakem hatalarının olduğu kulüp olduğunu belirterek, takıma yapılan haksızlıkları anlatmak ve gerekli önlemlerin alınması için TFF Başkanı Nihat Özdemir’den randevu talep etti.

Keskin, Malatya bu kadar sessiz bir memleket değildi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, isimlerin gelip geçici, kentin ortak sevdası Malatyaspor’un kalıcı olduğunu belirterek, herkesi ve her kesimi yapılan haksızlıklar karşısında takıma sahip çıkmaya davet ederek, “Malatya bu kadar sessiz bir memleket değildi” dedi.

Malatyalı İş İnsanlarından TFF'ye Kınama

İstanbul'da Yaşayan Malatyalılar Yeni Malatyaspor'a Yapılan Haksız Kararlardan Dolayı İstanbul'da Bulunan TFF Binası Önüne Siyah Çenelk Bıraktılar.

Başkan Güder’den Y.Malatyaspor’a Moral Ziyareti

Spor Toto Süper Ligi’nin ikinci yarısına moralsiz başlayan ve Göztepe maçı hazırlıklarını sürdüren Öznur Kablo Yeni Malatyaspor teknik ekibini ve futbolculara moral ve destek ziyaretinde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Ortak paydamız Yeni Malatyaspor’umuza yapılan haksızlıklara karşı dur diyoruz ve her daim takımımızın yanındayız” dedi.

Başkan Gürkan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Takımını Ziyaret Etti.

Malatyasporluların Gönüllerini Hüsrana Uğratmak Hiç Kimsenin Haddi Değildir

Ağbaba; Yeni Malatyaspor Sahipsiz Değildir

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Trabzonspor-Malatyaspor karşılaşmasında Malatyaspor’un penaltısının verilmediğini ve açıkça haksızlık yapıldığını belirterek,”hakemler takımımızın hakkını çalmaya son vermelidir” dedi.

Büyükşehir Msk Kadın Hentbol Takımı, Kadınlar Türkiye Kupası’nda Mücadele Edecek

Kadınlar Türkiye 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi MSK Kadın Hentbol Takımı, hentbol branşında Mersin tarihinde ilk kez Kadınlar Türkiye Kupası’na katılacak.

Başkan Büyükkılıç Ankara’da Protokol İmzaladı

Ankara’da ziyaret ve temaslarda bulunan Başkan Büyükkılıç, amatör spora önemli kazanımlar elde etti.

Yeni Malatyaspor Donsah İle Sözleşme İmzaladı

Yeni Malatyaspor transfer tahtasını açara ilk transferi yaptı. Godfred Donsah ile sözleşme imzalayan Yeni Malatyaspor yeni transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye başladı.

İgiad’ın 2022 Yılı İnsani Geçim Ücreti (İgü) 5303 Tl

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından yapılan araştırma sonucunda İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için asgari insani geçim ücreti (İGÜ), 2022 yılı için 5.303 TL olarak belirlendi.

Galatasaraylı Voleybolcu Beren Yeşilırmak ‘Kır Çiçekleri’ni Ziyaret Etti

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Galatasaray Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Beren Yeşilırmak Mersin’e geldi.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Uğurcan’a akülü araba hediye etti

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Derebeyleri tüm engelleri aşmaya ve topluma taraftarlığın sadece 90 dakikadan ibaret olmadığını göstermek amacıyla, sosyal sorumluluk projeleri yapmaya devam ediyor.

Toplam 316 haber.