Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Vicdanım Rahat Kafayı Yastığa Koyduğumda Huzurla Uyuyacağım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 5 yıllık görev süresini düzenlediği basın toplantısı ile değerlendirdi.

Ağbaba' Malatya'yı Yaşanabilir Bir Şehir Yapacağız'

Ağbaba, 'Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Malatya'da en önemli şey insanımızın yaşamıdır. Bu nedenle güvenli bir kent oluşturmak için çalışacağız.

Taşkın Yaparsa AK Parti Yapar Yaparsa Cumhur İttifakı Yapar

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, muhalefetin deprem üzerinden dezenformasyon merkezli bir siyaset yaparak algı oluşturma gayreti içerisinde olduğunu ifade ederek, vatandaşların buna prim vermeyeceklerine inandıklarını söyledi.

Başkan Adayı Taşkın’dan Battalgazi’yi Marka Haline Getirecek Projeler

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ER TV ekranlarında “Er Meydanı” programının konuğu oldu.

Gezer, Cumhuriyet Örnekköy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Başkan Adayı Geçit: Ne Yorulmak Bileceğiz, Ne De Durmak

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Topsöğüt Mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.İlhan Geçit, onların sorun ve taleplerini dinleyerek,

Ağbaba: Dertlerinize derman olacağım

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya'yı ayağa kaldırmak için ciddi projelerle göreve talip olduklarını ifade ederek, 'Bütün Malatya bilsin bu işi başaracağım. Malatya'yı ayağa kaldıracağım. Kimin derdi, sorunu varsa Veli Ağbaba çözecek. Dertlerinize derman olacağım' dedi.

Gezer: Malatya'da Her Alanda Üretimi Arttıracağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, yetki aldıklarında Malatya'da her alanda üretimi arttıracaklarını ifade etti.

Arguvan köylerinde Kızıldaş'a yoğun ilgi

Arguvan Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Mehmet Kızıldaş, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim öncesi ziyaretlerine hız kesmeksizin devam ediyor.

Mansur Yavaş Kızılay’da Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Taşkın Yıkmaya Değil Yapmaya Geliyoruz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Daha güzel bir İnönü ve Kışla caddesini esnaf ve vatandaşlarla buluşturacağız biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz” dedi.

Taşkın' Her Zaman Halkımızla İç İçe Olacağız'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, her zaman halkın içerisinde bulunacaklarını ifade ederek bu zor günleri hep birlikte atlatacaklarını söyledi.

Mansur Yavaş Ankara Eczacı Odası’nı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Yavaş, Ankara Eczacı Odası’nı ziyaret etti.

İyi Parti Malatya İl Teşkilatı Sadıkoğlu’nu Ziyaret Etti

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız beraberindeki İYİ Parti Belediye Başkan Adayları ile birlikte Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ederek özellikle deprem sonrası Malatya’nın ekonomik değerleri hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Adayı Geçit’ten Konteyner Kentlere Özel İlgi

Rönesans Konteyner kentteki depremzede vatandaşlara ziyarette bulunan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Deprem nedeniyle yaşanan bu olumsuz süreçler geçicidir.

Ağbaba: Malatya Sahipsiz Ve Çaresiz Değil

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya ittifakı adayı olarak bir yola çıktığını ifade ederek, “Ben, her kesimin adayıyım.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Büyük Mitingde Kayseri Övgüsü

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Kayseri Mitingi’nde Kayserililere hitap etti.

Tütüncü: Kazanan Antalya’mız Ve 19 İlçemiz Olacak

Kınık Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Bize verdiğiniz her oyu helal ettirmek için 1 Nisan 2024 itibariyle Antalya’ya hizmet için işe koyulacağız. Kazanan Antalya’mız ve 19 ilçemiz olacak. “dedi.

Seçer: Tarsus Tarihinde Görmediği Sosyal Destekleri Gördü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus Hal Kompleksi’nde bulunan Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halciler Derneği’ni ziyaret ederek Hal esnafı ile bir araya geldi.

Toplam 3451 haber.