Gündem

Gündem Haberleri

Diriliş Hareketi Siirt Şubesi Faaliyete Başladı

Uluslararası Diriliş Hareketi Siirt Şubesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek faaliyetlerine resmen başladı.

Malatya TSO Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Haziran ayı meclis toplantısında konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yeni istihdama destek için teşekkür ediyoruz.

Keskin, Marketten kurbanlık almayın, köylünüzden alın ki memleket kalkınsın

MESOB Başkanı Keskin, Canlı Hayvan Pazarında besici ve kurbanlık satan köylülerle bir araya geldi.

Kızılay Yatırım Üssü Üretime Başlıyor

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri, Malatya’yı yatırım üssüne çeviren Kızılay Malatya Şubesini ziyaret etti.

Vali Aydın Baruş, Türkiye Diyanet Vakfı’na Kurban Bağışında Bulundu

Vali Baruş, Türkiye Diyanet Vakfının; “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekâletle kurban organizasyonu kapsamında kurban vekâletini, TDV Malatya Şubesine verdi.

Keskin’den yangın çıkan işyerine ve yaralanan ustalara ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, tamir esnasında çıkan ve 2 kamyon ile 1 işyerinin zarar görmesine neden olan yangında zarar gören esnafı işyerinde, yaralanan 4 ustayı da hastane de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan 15 Temmuz gecesini anlattı…

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI TURGUT ASLAN GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NİN KONUĞU OLDU

Konaktepe de Başkan Gürkan'a Coşkulu Karşılama

Konaktepe Mahallesindeki Çalışmaları İnceleyen Başkan Gürkan, 'Hemşerilerimizi Çağdaş Ve Modern Belediyecilikle Tanıştırmak İçin Çalışıyoruz'

İdlib’deki Yetimlerin Yumurtaları Kızılay’dan

Suriye’nin birçok bölgesinde yardım çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerine destek olan Türk Kızılay, İdlib’deki yetimhanelerin de ihtiyaçlarına cevap veriyor.

MGC. Başkanı Güner, TGK Yönetim Kuruluna Seçildi

Türkiye'nin en üst çatı basın meslek kuruluşu olan ve 8 gazeteciler federasyonu ile 86 gazeteciler cemiyetinin üye olduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nun 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Ankara'da yapıldı.

TGK’dan Tasarruf Tedbirlerine Tepki

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu tarafından ‘son alınan tasarruf tedbirleri’ konusunda yazılı bir açıklama yapılarak, uygulamanın başta yerel gazeteler olmak üzere basın kuruluşlarını ekonomik anlamda olumsuz etkileyeceği bildirildi.

Malatya Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Malatya Ülkü Ocakları’nın yeni başkanı Turgay Şengönül oldu.

Keskin Kısıtlamaların kaldırıldığı ilk gün, daha siftah yapmadan zam yapıldı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, elektrik ve doğalgaza gelen zamlara tepki göstererek, “Kısıtlamaların kaldırıldığı ilk gün, daha siftah yapmadan ilk gün elektriğe ve doğalgaza zam geldi, oldu mu şimdi?” dedi.

Malatya Kızılay Şubesinden İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'e Ziyaret

Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu, Türk Kızılay Malatya Şubesinin Kan Bağışına vermiş olduğu desteklerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'i makamında ziyaret ederek Plaket takdimi gerçekleştirdiler.

Malatya ESKKK Yönetiminden Başkan Gürkan'a Teşekkür Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Başkan Vekili Orhan Özbek Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek Sanayi sitesine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Gürkan Basın Kurumsal Bir Görev İfa Etmektedir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştü.

Darende Sanayi Esnafından Başkan Gürkan’a Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

MTÜ Uluslararası E Panel’e 7 ülkeden 10 bilim insanı katıldı

Panel açılışında konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Karabulut MTÜ’nün uluslararası bir üniversite olduğunu belirterek, “Türkiye’nin genç, ama en hızlı büyüyen üniversitesiyiz.

Prof. Dr. Şahin’den Başkan Güder’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ’15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılmak için Malatya’ya gelen Prof.Dr. Mehmet Şahin’i makamında konuk etti.

Toplam 2319 haber.