Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Çınar'dan Hicrı Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

'Ehli Beyt'i Sevmek Peygamber Efendimizi Sevmektir'

DBM Genel Başkanı Tunç, Bu Acı Bize Ders Olsun

Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkanı Muzaffer Tunç, "Bu Acı Bize Ders Olsun"

Yangını kesmeseydik Bodrum’a kadar giderdi

İzmir İtfaiyesi'nden Kissebükü’ndeki yangına ilk müdahale eden ekip:

Hekimhan Belediye Başkanı Karadağ ve Muhtarlardan Gürkan'a Ziyaret

Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ ve Hekimhan Mahalle Muhtarları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Gölbaşı Belediyesi Ekipleri Buldukları Şahin’in hayatını kurtardı…

Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Personeli Selçuk Arslan Mogan Gölü kenarında sivrisinek ilaçlaması yaparken yerde yaralı olarak yatan şahin buldu.

Battalgazi Meclisi, Ağustos Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısı 2.birleşim 1.oturumu ile tamamlandı.

Arapgir İlçesi Büyükşehir Belediyesi Çalışmalarından Memnun

Arapgir İlçesinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan 'Türkiye'de Rekor Kıran Bir Belediye Hüviyetindeyiz'

Mövenpıck Hotel Genel Müd. Adnan Devrim Yerel Basınla Buluştu

Malatya'da yaptıkları devasa yatırım ile Malatya Girişim Grubu Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük Otelini Malatya'ya kazandırırken Mövenpıck Hotel Malatya yetkilileri Pandemi nedeniyle gerçekleştiremediği Basın Buluşmasını normalleşme süreciyle birlikte gerçekleştirdi.

İzmir şehidini uğurladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karabağlar’da hırsızlık ihbarına giderken ekip otomobiliyle yaptığı kaza sonucu şehit olan polis memuru İbrahim Okçu’nun cenazesine katıldı.

Büyükşehir yangın bölgesinde yaraları sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi afet bölgesi ilan edilen Manavgat, Alanya, Akseki, Gündoğmuş ve Gazipaşa’da yaraları sarmak için çalışıyor.

Emekliler Toplu Sözleşmeden Beklentilerini Açıkladı

Memur-Sen bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Memur-Sen, emekli kamu görevlilerinin hak ve menfaatlerini savunmak, haklarını artırmak, hukukunu korumak ve emeklilerin 6. Dönem Toplu Sözleşme’den talep ve beklentilerini kamuoyu ile paylaşmak amacıyla bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Ağustos Ayı Toplantısının 1.Birleşimi Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos Ayı Olağan toplantısının 1.oturum 1.birleşiminde bir araya gelerek, 4 gündem maddesini görüştü.

Çırak, kalfa ve ustalar Meslek Lisesi Diplomalarını aldı

Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi’nde fark derslerini tamamlayıp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi diploması almaya hak kazanan çırak, kalfa ve ustalara Mesleki Lise Diplomaları için tören düzenlendi.

Azerbaycanlı Yangın Söndürme Ekibine Kızılay’dan Beslenme Desteği

Adana, Antalya, Mersin, Muğla ve Osmaniye’de personel ve gönüllüleriyle birlikte yaraları saran Kızılay, yangınlara müdahale etmek için Türkiye’ye gelen Azerbaycanlı kardeşlerini de unutmuyor.

Bizi Biz Yapan Kültürümüzdür,Z Kuşağı Kültürümüze Ait Değildir

Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer,özellikle son dönemlerde büyük bir kültür yozlaşması yaşandığını ifade ederek yarınlara umutla bakabilmemiz için kendi öz kültürümüzü yeniden yaşamalı ve yaşatmalıyız dedi.

Koronavirüs Salgınına Yönelik Toplantı Düzenledi

Vali Aydın Baruş başkanlığında OSB’de faaliyet gösteren yüksek istihdam oranına sahip firma yetkilileriyle çalışan sağlığı, salgın yönetimi ve yeni tip koronavirüs (Covid-19)aşı çalışmaları ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Böcek, ‘Siyasetin yeri ve zamanı değil’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat, Akseki, Gündoğmuş ve Alanya’da yangınların devam ettiğini belirterek, “Canımız, Manavgat’ımız, canlılarımız yanıyor. 7 vatandaşımızı kaybettik.

FKA’nın 4,15 Milyon Euro’luk AB Projesine Start Verildi

Fırat Kalkınma Ajansının (FKA) yararlanıcısı olduğu İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Programı kapsamında Avrupa Birliği (AB) tarafından desteklenen “Dezavantajlı Kişilerin İşgücü Piyasasına Sürdürülebilir Entegrasyonu” projesi ile TRB1 Bölgesindeki (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) kadınların ve gençlerin istihdamının artırılması hedefleniyor.

Başkan Gürkan, Yeni Devlet Hastanesi alanında incelemelerde bulundu

Yeni Devlet Hastanesi’nde İnşaat Çalışmalarında Sona Gelindi GÜRKAN, “ YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUCU GÜZEL BİR ESER ORTAYA ÇIKTI”

Toplam 2319 haber.