Gündem

Gündem Haberleri

Rektör Karabulut’tan Kurban Bayramı Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlayarak, mesaj yayımladı.

Başkan Karademir’den Kurban Bayramı Mesajı

Gelecek Partisi Genelmerkez İdari Mali İşler Başkan Danışmaı ve Güneydoğu Anadolu bölge Koordinatörü Veysel Karademir Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Maski, Kurban Bayramı’na Hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince kesintisiz su temini için görevinin başında olacak.

Bayramda Piknik Ateşine Dikkat

Kurban Bayramı öncesi Orman Genel Müdürlüğü orman yangınları konusunda vatandaşı uyardı.

Başkan Güder'den Mevsimlik İşçilere Bayram Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Dünya Kayısı Başkenti Malatya'ya Kayısı hasadı için bölge illerden çalışmaya gelen mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ederek, kolaylıklar diledi ve Kurban Bayramlarını kutladı.

Keskin, vatandaşı esnafa alışverişe, esnafı da aşı olmaya davet etti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesinde il merkezindeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşları Kurban Bayramı alışverişlerini esnaflardan yapmaya, esnafları da Covid-19 aşısı olmaya davet etti.

15 Temmuz Şehitleri Ve Gazileri Unutulmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 5’inci yıl dönümünde, 15 Temmuz Şehitleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da unutulmadı.

Başkan Güder Ve Kaymakam Duran’dan Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan Malatyalı Ramazan Kaya ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ramazan Sarıkaya’nın emaneti olan ailesini evinde ziyaret ederek, onlara destek oldu.

Şehitlerimiz Ve Gazilerimiz Onuruna 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Yemeği Düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz onuruna bir yemek verildi.

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu'ndan 15 Temmuz Mesajı

MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesaj

Başkan Sadıkoğlu 15 Temmuz destanı yürekle yazıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir

Malatya Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim...

Daha Yeşil Bir Battalgazi İçin Protokol İmzalandı

Battalgazi Belediyesi ile İnönü Üniversitesi arasında daha yeşil bir Battalgazi için ‘Meslek Eğitim ve İş Birliği’ protokolü imzalandı.

Cumhurbaşkanı Kayısıyı Sordu

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Toprak Mahsülleri Ofisinin alımlara girmesini beklediklerini belirterek “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kayısıyı yakından takip ediyor. Bu yıl kayısıdan gelecek döviz miktarını sordu” dedi.

15 Temmuz ,Milletimizin İhanet Çetelerine Karşı Kazandığı Bir Zaferdir

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer 15 Temmuz’un milletimizin içimizde barınan ihanet çetelerine karşı elde ettiği tarihi bir zaferdir diyerek bir mesaj yayımladı.

Keskin, Ülkesine, bayrağına, ezanına, demokrasisine sahip çıkan başka millet yoktur

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Ölümüne meydanlara inerek ülkesine, bayrağına, ezanına, demokrasisine sahip çıkan başka millet yoktur

Ülkü Ocakları İl Bşk. Şengönül' Sevabı Ocağınıza, Derisi Ocağımıza'

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 'Sevabı Ocağınıza, Derisi Ocağımıza' sloganıyla Kurban Bayramı'nda kesilecek kurban derilerinin Ülkü Ocaklarına bağışlanması yönünde çağrı yaptı.

TMO Kayısı Alımına Hazır Olmalıdır

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya’nın sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Toprak Mahsulleri Ofisi kuru kayısı alımına hazır olmalıdır. Geçen yıl üreticiler TMO’ya ürün veremedi “dedi.

Başkan Özcan Canlı Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, canlı hayvan pazarını ziyaret ederek, besici ve kurbanlık satan yetiştiricilerle bir araya geldi.

Toplam 2319 haber.