Otokoç 2. El'in Malatya Bayisi Açıldı

Giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda bayilik ağını büyütmeye devam eden, kurumsal ikinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El'in bayisi Malatya'da hizmete girdi. Otokoç 2. El Malatya Bayiliğini Şampiyon A.Ş. yürütüyor.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Otokoç 2. El, giderek büyüyen ikinci el pazarındaki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda satış kanallarını çeşitlendirerek bayilik ağı oluşturmaya yeni şubelerle devam ediyor. Otokoç 2. El’in Malatya bayi açılışı, 14 Mayıs 2024 Salı günü gerçekleşti. Bayi açılışı vesilesiyle düzenlenen tören, Otokoç Otomotiv Lideri İnan Ekici, 2. El ve Filo Operasyonları İş Birimi Lideri Birkan Çalışkan,Pazarlama ve Dijital Platformlar Lideri Esra Arslanbaş Kaynak, 2. El Perakende ve Network Lideri Taylan Filiz, Şampiyon Şirketleri Onursal Başkanı Nazım Kıymaz, Bayi Sahipleri Sayın Hüseyin Kıymaz, Kerem Kıymaz, Selçuk Kıymaz’ın yanı sıra, davetlilerin ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın ile  çok sayıda kamu kurum ve kuruluş yöneticisi, Malatya iş dünyasının tanınmış isimleri de hazır bulundu. 

2024 yılında hedef 50 bini aşan satış dedi  

İkinci el otomotiv sektörünün uzun süredir tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tutarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini, öncülük ve güven vizyonu doğrultusunda attığı adımlarla 96 yıldır sektörde standartları belirleyen Otokoç Otomotiv çatısı altında çözüm sağlayan Otokoç 2. El’in de sektöründe ilk akla gelen marka olarak konumlandığını belirten Otokoç Otomotiv Lideri İnan Ekici, konuyla ilgili görüşlerini şu sözlerle dile getirdi:

“Sektöre kurumsal bir yaklaşım getirerek araç satışı, aynı gün nakit ile araç alımı, profesyonel ekspertiz hizmetleri, yaygın hizmet ağı, temassız teslimat ve online satın alma gibi yenilikçi seçenekleriyle ikinci el araç konusunda güven noktası olarak faaliyet gösteren Otokoç 2. El markamızla, bugün itibarıyla Türkiye çapında 30 lokasyonda hizmet veriyoruz. Otokoç 2. El olarak araç satın alırken veya satarken tüm süreçlerin en kolay, hızlı ve şeffaf şekilde gerçekleşmesini sağlıyor, katma değerli hizmetlerimizle müşterilerimize her zaman yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye’de 2023 yılında toplam 8,8 milyon adet satışın gerçekleştiği kurumsal ikinci el araç pazarında 2024 yılında 50 bini aşan satış adediyle liderlik konumumuzu da sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başlamanın heyecanı ve enerjisi ile Otokoç Otomotivliler olarak biz de tıpkı Cumhuriyet gibi tüm faaliyetlerimizin merkezine insanı koyuyor; yalnızca şirketimizin değil, sektörümüzün, ülkemizin ve dünyamızın daha iyi özellikler kazanarak gelişmesi ve ilerlemesi için bir asra yakın süredir hiç durmadan çalışıyoruz. Bu çerçevede, Otokoç Otomotiv’in sektöründeki liderlik ve yönderlik konumunu daha da pekiştirecek atılımlarımız ve giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejimiz doğrultusunda, bayilik ağımızı büyütmeye devam ediyoruz. Bugün itibarıyla kıymetli şehrimiz Malatya’da attığımız bu adım, Otokoç 2. El çalışanları için olduğu kadar Malatya kentine ve halkına da katkı sağlayacak bir sürecin başlangıcı olma özelliği taşıyor. Orta Asya, Orta Doğu ve Mezopotamya’dan gelen ticari yolların kesişmesi ve batıya geçit veren bir konumda bulunması nedeniyle tarihin her döneminde önemli bir merkez olma özelliğini koruyan güzel şehrimiz Malatya’da bulunmaktan gurur duyuyoruz. Otokoç 2. El Malatya bay…
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN