MASKİ Sayaçları Sıfırlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafın alınan karar gereğince 6 Şubat tarihinden 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kullanılan sularda ücret alınmayacağını duyurmuştu.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Kararı uygulamak için harekete geçen MASKİ Genel Müdürlüğü sayaçları sıfırlamaya başladı. Yazılı açıklama ile kamuoyunu bilgilendiren MASKİ Genel Müdürlüğü, çeşitli nedenlerden dolayı okuyamadıkları sayaçlar için abonelerin MASKİ’ye ait 0 538 541 09 11 No’lu WhatsApp hattına sayacın fotoğrafını çekerek en geç 1 Temmuz 2023 tarihine kadar atmasını istedi. 
MASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:
“Çok Kıymetli Abonelerimiz;
Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar ile 6 Şubat - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında kullanılan sularda ücretlendirme yapılmayacaktır. Alınan kararın uygulanabilmesi için su sayaçlarının sıfırlanması gerekmektedir. Ekiplerimiz, şuan sahada çalışmalarını aralıksız yürütmektedir. Ancak; çeşitli nedenlerden dolayı su sayaçlarını okuyamadığımız abonelerimiz mevcuttur. Sayaçlarını okuyamadığımız abonelerimizin geçen 4 aylık süre içinde borç yükü ile karşılaşmamaları için ivedi bir şekilde adını, soyadını, T.C.’sini ve abone numarasını belirterek 0 538 541 09 11 No’lu WhatsApp hattımıza 1 Temmuz 2023 tarihine kadar sayaçlarının resimlerini okunur ve görünür bir şekilde fotoğrafını çekip atması gerekmektedir. 
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.”

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN