Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Gezer: Gelsinler televizyona çıkıp tartışalım

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, ‘Malatya hep aynı partilere oy vermesi ile şu anda şaha kalkması gerekirdi’ diyerek “Malatya tepe üstü çakılmış bir şehir. Bunu aksini iddia eden kim varsa gelsin televizyonda bunu tartışalım” dedi.

Prof. Dr. Gezer' Malatya Bu Seçimde Çantada Keklik Olmadığını Göstermelidir'

İktidarın çantada keklik olarak gördüğü Malatya’ya yeteri kadar hizmet getirmediğini belirten Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, İstanbul örneğini de vererek “Malatya’da bu seçimde çantada keklik olmadığını göstermelidir” dedi.

Malatya’yı Bırakın Tekrar Ayağa Kaldırmayı Komaya Sokarlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Hangi bölgede nereleri rezerv alan ilan etmişler açıklayamıyorlar.

Pütürge Elazığ Depremini Fırsata Çevirdi

Pütürge genelinde hasar alan konutları ve resmi binaları yıkarak yeni binalarla Pütürge ilçesini depreme hazırlayan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, yenileme projelerinin devam ettiğini belirtti.

İl Başkanı Gören, Malatyalıları Büyük Buluşmaya Davet Etti 

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mart’ta Malatya’ya yapacağı ziyaret için vatandaşları büyük buluşmaya davet etti.

AK Parti Adaylarından Turgut Özal Üniversitesi ve STK Ziyaretleri

Büyükşehir Adayı Sami Er: “Halkımızın da desteği ile şehri 2 yıl içinde ayağa kaldıracağız”

AFAD Görevini Çok İyi Yapıyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit Manas Konteyner kenti ziyaret etti

Bağımsız Başkan Adayı Gezer’den Her Mahalleye Yaşam Merkezi Projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, 31 Mart akşamı yetki aldıklarında yapacakları projelerinden birinin de her mahalleye çok amaçlı sosyal yaşam merkezi kurmak olduğunu söyledi.

Amacımız Ankara’nın Her Tarafını Yaşanır Hale Getirmek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara’daki sivil tolum kuruluşları ve üyeleriyle buluşmaya devam ediyor.

Taşkın: Hizmetkar Olmaya Geliyoruz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Ağa, paşa olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz.

Başkan Şahin: Deprem Anma Ve Eğitim Merkezi İle Gelecek Nesiller Bilinçlendirilecek

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gelecek nesilleri bilinçlendirmek, deprem esnasında yapılması gerekenleri anlatmak ve mimarlık ile inşaat mühendisliği öğrencilerine eğitim amaçlı ziyaret fırsatı vermek için Nurdağı’nda Deprem Anma ve Eğitim Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Taşkın İlk İşimiz Depremin Ağır İzlerini Silmek

Karabağlar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremleri sonrasında devletin tüm unsurlarıyla sahada olduğunu belirterek, kısa sürede 80 bin çadır ile 40 bin konteynerin vatandaşların kullanımına sunulduğunu söyledi.

Gezer, Hal Esnafı Ve Galericiler Sitesini Ziyaret Etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer, Hal Esnafı Ve Galericiler Sitesini Ziyaret Etti.

Sami Er: Bu Seçimler Malatya’nın Geleceğini Belirleyecek

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Tecde Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı.

Murat Aslan; Yeşilyurt'ta Sorunları Yerinde Ve Hızlıca Çözeceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Yeşilyurt'un Sorunlarını Biliyoruz, Çözmek İçin Geliyoruz.

Kızıldaş’ın Adaylığı Yargıdan Döndü

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş: Birilerinin, Arguvan’da seçim kaybetme korkusu o kadar büyümüş ki korku dağları sarmış.

Mansur Yavaş’a Kalecik’te Sevgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Malatya'da

Vali Ersin Yazıcı, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi havalimanında karşıladı.

Başkan Seçer, Yeşil Büyüme Ve Mavi Ekonomi Çalıştayı’na Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Avrupa Birliği arasındaki ‘Yeşil Bir Gelecek İçin Liman Şehirleri Ortaklığı’ projesinin faaliyetlerinden biri olan ‘Yeşil Büyüme ve Mavi Ekonomi Çalıştayı’na katıldı.

Toplam 3473 haber.