Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez Siyasetin Belediyeciliği Olmaz

2024 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez ve İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı Yeşilyurt ilçesine bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek İYİ Belediyecilik politikalarını ve yeniden dönüşüm projelerini değerlendirdiler

Hangi Rantçı Siyasetçilerin Binaları Korunmuş

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı en sıkıntılı döneminde yalnız bırakanların, tek başına yarı yolda koyanların, Milli Görüş gömleğini çıkardığını ilan edenlerin bugün bir, başkasına söz söyleme hakkı yoktur. O kadar.”

Ağbaba: Kimse İşten Çıkarılmayacak, Çalışanların Haklarını Savunacağız

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’nın bir değişime ihtiyacının olduğunu ifade ederek, “Ben, Malatya’yı ayağa kaldırırım.

Bağımsız Başkan Adayı Gezer Arapgir İlçesini Ziyaret Etti

Seçim gezileri kapsamında Malatya'nın Arapgir ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, “Malatya'nın yeni bir kurucu iradeye, yeni bir programa ve yeni bir kadroya ihtiyacı var” dedi.

Yaralar Sarılıyor Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın net konuştu' Yeni Çarşı Kısa Sürede Tamamlanacak'

Belediye Başkanı Kızıldaş: Kadın Eli Değen Yerde Güzellik Olur

Arguvan Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir konser düzenledi. Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ın da katıldığı Turnam İlgezdi Kültür Kompleksindeki konsere, Arguvanlı kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatyalılarla Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Seçim gezileri kapsamında geldiği Malatya'da AK Parti tarihinde ilk defa en az ilginin olduğu miting alanında vatandaşlara hitap etti.

Tütüncü Hortumdan Zarar Gören Çiftçileri Ziyaret Etti

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, kuvvetli yağış ve hortumdan zarar gören Antalya’nın Kumluca ve Demre ilçelerindeki çiftçileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yine Bir İlk: Mansur Yavaş “Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi”Ni İmzaladı

Göreve geldikten sonra tüm Türkiye’ye örnek olan hesap verilebilirlik ve şeffaf belediyecilik uygulamalarına imza atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Uluslararası Şeffaflık Derneği’nin “Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi”ni imzaladı.

Yeşilay’dan Başkan Güngör’e Ziyaret

Yeşilay Genel Sekreteri Ülkenur Böke ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Güngör, “Yeşilay Haftası’nın sağlıklı yaşam için önemli bir farkındalık oluşturmasını temenni ediyorum.

Kendi Çürük Binalarını Rezerv Alanın Dışına Çıkartıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, beraberindeki partililerle birlikte Akçadağ ilçesinin Ilıcak Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Seçer, Tarsus’ta ‘Duatepe Halk Buluşması’na Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus İlçesi’nde gerçekleştirilen ‘Duatepe Halk Buluşması’na katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Tomarzalılar, Toplu Açılış Töreninde Başkan Büyükkılıç’ı Bağrına Bastı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesinde toplu açılış töreni ve Tomarza Yüzüncü Yıl Cumhuriyet Meydanı’nın resmi açılış törenine katıldı.

AK Parti Adaylarından STK Ziyaretleri

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Malatya’daki Bingöllüler ve Parçikanlılar Derneklerini ziyaret etti.

Ağbaba: Malatya’nın Depremde Yaşadığı Yıkımı Ben Anlattım

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, ciddi projelerle göreve talip olduklarını ifade ederek, kenti bütün dinamikleriyle yönetip, ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Kızıldaş, Seçim Çalışmalarını Kırsal Mahallelerde Sürdürdü

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, yerel seçimlere bir aydan daha az bir süre kala, çalışmalarını, Çiftlik, Asar, Tarlacık, Yukarı Sülmenli, Aşağı Sülmenli, Bahçelievler, Gökağaç, Alhasuşağı, Göçeruşağı, Kömürlük, Güngören ve Kuruttaş mahallelerini ziyaret ederek sürdürdü.

Ali Babacan’dan Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Gezer’e Destek Ziyareti

Seçim çalışmaları kapsamında Malatya’ya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Malatya’da parti olarak destekleyecekleri Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in seçim ofisini ziyaret etti.

Gezer’den Doğanyol Ve Pütürge İlçelerine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek ilçe halkı ile buluştu.

Prof. Dr: Gezer: Sözümüz Söz! Malatya’yı 5 Yıl İçinde En Fazla Gelişen Bir Şehir Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Teknokent Konteyner Kenti ziyaret ederek burada barınan depremzede ailelerle görüştü.

Toplam 3473 haber.