Gündem

Gündem Haberleri

Vali Ersin Yazıcı’dan Battalgazi İlçesindeki Çiftliklere Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Battalgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftlikleri ziyaret etti.

Fırat Edaş Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Tütüncü’den besicilere destek üstüne destek

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya’nın altın çağında, besicilere büyükbaştan küçükbaşa, arıcılıktan balıkçılığa kadar birçok destek sağlayacak.

Su Ürünleri Av Yasağı 1 Nisan'da

İç Sularda av yasağı 1 Nisan'da başlıyor. Malatya Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Ahmet Turan Karaca basın açıklamasıyla yasağı duyurdu.

ER TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren'in Acı Günü

ER TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren'in annesi, çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi görmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezi'nde vefat etti.

Tavacı Seydo Yeni Yerinde Faaliyetine Başlayacak

Malatya’da 56 yıldır Babadan oğula Akpınar’da Tavacılık mesleğini yapan Tavacı Seydo yeni konseptiyle çok yakında Malatyalılara yeni yerinde hizmet verecek.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Nevruz Kutlamaları Gerçekleştirildi.

Baharın gelişinin habercisi olan Nevruz, Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Recep Bentli ve çok sayıda akademik ve idari personel ve öğrencinin katılımı ile kutlandı.

Somuncu Baba Derneğinden Ramazan Yardımları

Somuncu Baba Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Ramazan yardımları kapsamında Balkanlar’da ve Afrika’daki ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve sıcak yemek yardımı ulaştırıyor.

Kızılay Yetimlerin İhtiyaçlarını Ramazan’da Da Karşılıyor

Türk Kızılay, şubeleriyle birlikte her yıl yaklaşık 50 bin ebeveyn kaybı yaşamış çocuğa yönelik ayni veya nakdi yardım çalışmaları yürütüyor.

Elektrikli Araçların Periyodik Bakımları Nasıl Yapılır?

Günümüzde çevre dostu ve sürdürülebilir bir geleceğe doğru atılan önemli adımlardan biri, elektrikli araçların yaygınlaşmasıdır.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tıp Fakültesi öğrencilerinden öğrenci temsilcisi Ezgi Demircan yaptı.

Gözde Sağlık Grubu 14 Mart'ı kutladı

Malatya Gözde Sağlık Grubu'nda, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastane yönetimi, idareciler, doktor ve sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi.

Yardımseverler Kızılay Eliyle Destek Oluyor

Kızılay, “Bu Ramazan Sensiz Olmaz” dediği Ramazan Kampanyasıyla yardımseverlerin paylaştıklarını milyonların sofrasına taşımak için gönüllüleri ve uzman personelini seferber etti.

TSO üyelerinin sorunları Vergi Dairesi Başkanına iletildi

35. Vergi Haftası dolayısıyla Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı’yı ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Oda üyelerinin vergi dairesi özelinde karşılaştığı sorunları iletti.

Başkan Gürkan Türkiye’nin Şehir Merkezindeki En Büyük Parkı Da Burasıdır.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 100. Yıl Kent Parkı’nda incelemelerde bulundu. Önümüzdeki hafta sonu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek olan 100. Yıl Kent Parkı’nın inceleme programında konuşan Başkan Gürkan, Türkiye’nin en büyük parklarını Malatya’da oluşturduklarını vurguladı.

MASKİ Whatsapp Dijital Asistan Hattı Devrede

(MASKİ) Genel Müdürlüğü, 0 532 469 95 44numaralı Whatsapp Dijital Asistan Hattı'nı kurdu. Uygulama 7/24 hizmet verecek.

Prof. Dr. Naci Görür İzmirlilerle buluşacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Afetlere Hazır ve Dirençli İzmir” vizyonu çerçevesinde düzenlenen ortak akıl buluşmaları devam ediyor.

Kadın Girişimciler İş Hayatında Nasıl Daha Başarılı Olabilir?

Kadın girişimcilerin iş hayatında başarılı olmaları, sadece bireysel yeteneklerine değil, aynı zamanda etkili stratejilere dayalı bir çaba ve destek ağının varlığına da dayanır.

CHP Arguvan Güllü Tuncer'i Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye genelinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 81 ilde ortak basın açıklaması düzenledi.

Toplam 2295 haber.