Gündem

Gündem Haberleri

Vali Aydın Baruş’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart 1977'de Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ekonomik ve sosyal alanda eşit hakların tanınmasının onaylanmasından bu yana, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada kutlanmaktadır.

Gara şehitlerinden Semih Özbey’in annesi ilk kez konuştu

Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen Jandarma Astsubay Başçavuş Semih Özbey’in annesi Sadiye Özbey, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’a tepki gösterdi.

Malatya TSO’dan Muhasebeciler Odasına hayırlı olsun ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın yeni başkanı Serdar Böke’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Keskin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı Malatya’yı kurtarın

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,  Malatya’da yaşanılan gelişmelerle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu.

Başkan Özbey 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanı Serkan Can Özbey 8 Mart Dünya Kadınları Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Keskin Esnafımız ‘Devletin malı beytül yetim hakkıdır’ diye hareket etmiştir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Türk esnaf ve sanatkarı Ahilik kültüründen geliyor.

AFAD İyileştirme Daire Başkanı Mustafa Esin, Vali Aydın Baruş’u Ziyaret Etti

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla AFAD İyileştirme Daire Başkanı Mustafa Esin, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Doğru Parti Malatya'da Teşkilatlarını Kuruyor

Genel Başkanlığını Rıfat Serdaroğlu'nun yaptığı Doğru Parti Malatya İl ve ilçe teşkilatlarını oluşturuyor. Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın Battalgazi, Yeşilyurt ve Pütürge ilçelerinde teşkilatlarını kurduklarını açıkladı.

Vali Baruş, Denetim Faaliyetini Gerçekleştirdi

İçişleri Bakanlığının "Dinamik Denetim Süreci" konulu genelgesi kapsamında 81 İl Valiliği ile birlikte ilimizde de yoğunlaştırılmış dinamik denetimi Vali Aydın Baruş tarafından gerçekleştirildi.

Akçadağ Dayanışma Derneği’nden Başkan Kahveci’ye Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve yönetimi, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’yi ziyaret etti.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Kaymakcı MTÜ’ye Konuk Oldu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından organize edilen, Dışişleri Bakan Yardımcısı AB Başkanı, Büyükelçi Faruk Kaymakcı’nın konuk olduğu " Türkiye-AB İlişkilerinde Üniversitelerin Rolü ve Erasmus +” konulu e-konferans programı Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Rektör Yardımcıları, MTÜ Erasmus Ofisi ve öğrencilerin katılımları ile gerçekleşti.

TÜBİTAK’a Erzurum’dan Rekor Başvuru

TÜBİTAK’a Erzurum’dan Rekor Başvuru

Başkan Tomaç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Geçtiğimz ay 15 Temmuz milli irade ocakları Elazığ il başkanlığında yapılan Bayrak değişimi sonucunda Elazığ il başkanına atanan Tekin TOMAÇ çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keskin lokantacı esnafını ziyaret etti

MESOB Başkanı Şevket Keskin, normalleşme süreci nedeniyle yüzde 50 kapasite ile aylar sonra hizmet vermeye başlayan lokantaları ilk iş günlerinde ziyaret ederek, mutlaka kurallara uymaları konusunda uyardı.

Sadıkoğlu Maske, Mesafe ve Temizlik Kuralına Uymaya Devam Edelim

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu “Kararların devamı ve kısıtlamaların tamamen kaldırılabilmesi için maske, mesafe ve temizlik kuralına uymaya devam edelim”

7'den 70' e Herkes Erbakan Hoca'ya Olan Duygularını Fikir Duvarına Yazdı

7'den 70' e Herkes Erbakan Hoca'ya Olan Duygularını Fikir Duvarına Yazdı

Keskin Avrupa’daki Market Kuralları Türkiye’de De Uygulansın

Keskin Avrupa’daki Market Kuralları Türkiye’de De Uygulansın

Başkan Güder’den 28 Şubat Mesajı

Başkan Güder’den 28 Şubat Mesajı