Gündem

Gündem Haberleri

Keskin; “Bazı esnaf kesimlerine acil aşı önceliği tanınması sosyal yaşamı rahatlatacaktır”

Keskin; “Bazı esnaf kesimlerine acil aşı önceliği tanınması sosyal yaşamı rahatlatacaktır”

Başkan Samanlı 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını Ziyaret Etti

MHP Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetim Kurulu 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarını Ziyaret Etti.

Yeniden 58'ilde hafta sonu kısıtlaması

Yeniden 58'ilde hafta sonu kısıtlaması

ESKKK Başkanı Ali Evren'in Beraat Kandili Mesajı!

ESKKK Başkanı Ali Evren'in Beraat Kandili Mesajı!

Gürkan’dan Berat Kandili Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Ayı’nın müjdecisi Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Keskin Kısıtlama olursa bundan en çok esnaf zarar görür

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafların koronavirüs ile ilgili kurallara uymasını bir kez daha isteyerek, “Kısıtlama oldu mu ilk kapanacak yerler esnaf oluyor.

Genel Başkan Apohan'ın Berat Kandili Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

TDP İl Başkanı Akbudak, MGC'ni Ziyaret Etti

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Akbudak, Malatya Gazeteciler Cemiyetine Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder kampanyası başlatıldı

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “TOBB ve Visa’nın birlikte yürüttüğü kampanyayı yürekten destekliyoruz. Malatyalı hemşerilerimi de kampanyaya desteğe davet ediyorum” dedi.

Başkan Zafer’den Berat Kandili Mesajı

Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Son yağışlar barajlarda seviyeyi yükseltti

Son yağışlar barajlarda seviyeyi yükseltti

İletişim Fakültesi’ne Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden Ödül

31’inci Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda 3’üncülük ödülü alan Habibe Ödemiş ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yatkın, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret etti.

Muhtarlardan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Kayısı Kenti Yeşilyurt-Battalgazi Muhtarlar Derneği Yönetimi Malatya Gazeteciler Cemiyetine Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu.

MGC Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

Malatya Gazeteciler Cemiyeti toplanarak görev bölümü yaptı. Yönetim Kurulu Başkanlığına Vahap Güner getirilirken, diğer görev alan yöneticilerde belirlendi.

Malatya TSO’da üniversite-iş dünyası iş birliği toplantısı düzenlendi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Malatya Turgut Özal Üniversitesi Öğretim Üyeleri, MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile üniversite-iş dünyası iş birliği ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak projeler üzerine istişarelerde bulundular.

Keskin Esnaf için faizsiz, 1 yıl ödemesiz 100 bin TL kredi istiyoruz

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Şuanda hükümetimizden 1 yıl ödemesiz, faizsiz 100 bin TL kredi istiyoruz. Başka türlü esnafın ayağa kalkması zor.” dedi.

Başkan Güder, Ak Parti 7.Olağan Kongresine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti'nin 7'nci Büyük Olağan Kongresine katıldı.

Battalgazi İlçesi Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi

Malatya Valisi Aydın Baruş, Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi.

Muhtarlardan Keskin’e Sultansuyu Teşekkürü

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, beraberindeki yönetim kurulu üyesi mahalle muhtarları Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, Sultansuyu’ndaki gelişmelere karşı göstermiş olduğu duyarlılık için teşekkür etti.