Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Sadıkoğlu İstihdam desteklerinde ortalama işçi sayısı şartı aranmamalı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, istihdam desteklerinde ortalama işçi sayısına ilave şartının aranmaması ve işletmelerin 1 Temmuz itibariyle işe aldıkları tüm çalışanlar için destekten faydalanılmasını talep ettiklerini söyledi.

Büyükşehir’den Personeline Bayram İkramiyesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası ve Öz Güven-Sen Sendikası iş birliğinde Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan şirket personelinin gelir ve çalışma koşullarını iyileştirecek Toplu İş Sözleşmesi kapsamında Kurban Bayramı öncesi personele bin lira ikramiye verilecek.

İSO 2. 500 – 2020 araştırması sonuçları açıklandı.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk listeye giren Konyalı firmaları tebrik etti.

Marble 2021’e Katılmayan Firmaların, 2022 Yılı Yer Hakları Korunacak

Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı için geri sayım başladı

Başkan Sadıkoğlu, İstanbul’da Malatyalı İş İnsanlarıyla bir araya geldi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İstanbul’da düzenlenen toplantıda Malatyalı İş İnsanları ile bir araya geldi.

Çin’de kargo rekoru: 6 ayda 50 milyar paket

Çin’de, yıl başından bu yana ülke çapında gönderilen kargo sayısının dün itibarıyla 50 milyar adeti geçmesiyle bu alanda yeni bir rekor kaydedildi.

Başkent’te Bir İlk: Büyükşehir’den Yerli Üreticilere Damızlık Teke Desteği

Başkent ekonomisini canlandırmak için kırsal kalkınma desteklerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de Başkentli hayvan üreticilerine ilk kez damızlık teke desteğinde bulundu. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 134 yerli üreticiye 379 adet damızlık teke dağıttı.

Dört yılda 43 havalimanı ancak Çin'de yapılabilir

Merkez Çin eyaleti Sichuan'ın başkenti Chengdu, Shangai ve Beijing’in ardından iki adet uluslararası havalimanına sahip olan kentler arasına katıldı. Mart ayı sonunda inşası tamamlanan Chengdu'nun Tianfu havalimanı 28 Haziran itibarıyla kullanıma açıldı.

Keskin’den Kavuk’a ziyaret; Ahde vefa Ahiliğin temelidir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Ali Evren, Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek, Ağaç sanatkarları Odası Başkanı Mahmut Kavuk ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Ergöç ile birlikte geçmiş dönemlerde esnaf kurumlarında görev yapan, esnaf projelerinde yer alan Yeşilyurt eski belediye başkanı Mehmet Kavuk’u evinde ziyaret ederek, sohbet etti.

EİB’ten Haziran ayında 1 milyar 550 milyon dolarlık ihracat

EİB, 1,5 milyar dolar barajını aştı EİB Haziran ayında ihracatını yüzde 51 artırdı

Adıyaman'da Tütün Mücadelesi Başladı!

Sarmalık tütün ticaretine ilişkin 3 yıldan 6 yıla kadar olan hapis cezasının yürürlüğe girmesiyle Adıyaman'da tütün üreticisi isyan etti. Anayolları trafiğe kapatan üretici, tek geçim kaynağı tütün için iktidarın sesini duymasını bekliyor.

İl İçi Hayvan Satışları Artık Dijital Ortamda Yapılabilecek

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hayata geçirdiği e-tarım platformu ile il içi hayvan alım ve satımları dijital ortamdan yapılabilecek.

Çin’de “kızıl turizm” yüzde 208 oranında artış gösterdi

Çin’deki en büyük çevrimiçi seyahat acentelerinden biri olan Trip.com Group tarafından yayınlanan rapora göre, ülkede “kızıl turizm” turizm türüne olan ilgi giderek artıyor.

Dünya’nın kekiğini Türkiye üretiyor

Kekik ihracatında hedef 150 milyon dolara ulaşmak

Yeni metro vagonları için depo tesisleri ihalesi yapıldı

Yeni metro vagonları için depo tesisleri ihalesi yapıldı

ANESİAD Malatya Şubesi Basınla Buluştu

Kısa adı ANESİAD olan Anadolu Esnaf Sanayici İş Adamları Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Emin Doğaner ve yönetim kurulu Malatya'daki medya mensuplarıyla buluştu.

Büyüme ve istihdamın beyin merkezi sanayi sektörlerinin ihracatı yüzde 87 arttı

Ege İhracatçı Birlikleri bünyesindeki sanayi sektörlerinin ihracatı Mayıs ayında yüzde 87’lik artışla 380 milyon dolardan, 712 milyon dolara yükseldi.

Malatya Standı Yoğun İlgi Görüyor

Sadıkoğlu: “Malatya gastronomisi dünyaya açılmayı fazlasıyla hak ediyor”

Türkiye, şark tipi tütün üretim ve dış ticaretinde dünya liderliğini koruyor

Türkiye, dünya tütün üretiminde on beşinci sırada, şark tipi (oriental) tütün üretiminde ise dünyada birinci sırada yer alıyor.

Toplam 1356 haber.