Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Özcan’dan Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Başkan Özcan’dan Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı’dan Mevlid Kandili Mesajı

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı’dan Mevlid Kandili Mesajı

Başkan Zafer ‘in Mevlid Kandili Mesajı

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer, Peygamber Efendimizin doğum haftası münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Gürkan, Mevlid-İ Nebi Haftası Nedeniyle İl Müftüsü Işıldar’ı Ağırladı

Başkan Gürkan, Mevlid-İ Nebi Haftası Nedeniyle İl Müftüsü Işıldar’ı Ağırladı

Başkan Güder’den Mevlid Kandili Mesajı

Başkan Güder’den Mevlid Kandili Mesajı

Keskin: Cumhurbaşkanımızın Fransa Mallarını Boykot Çağrısını Destekliyoruz

Keskin: Cumhurbaşkanımızın Fransa Mallarını Boykot Çağrısını Destekliyoruz

Bingöl'de deprem

Bingöl'de deprem

Esnaf odasından Azebaycan'a Destek

İki devlet tek millet olan Azerbaycan’ın haklı olan davalarında esnaf ve sanatkarlar olarak her zaman yanlarınızdayız.

MHP Kadın Kolları Başkanı Çicek " İki Devlet Tek Millet"

MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çicek " Azerbaycan'lı Türk kardeşlerimizin haklı davalarında her zaman yanındayız " dedi

Malatya’dan 15 Proje Derece Yaptı

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Matematik, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türkçe ve Yazılım alanlarında bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla 14’üncü Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması yapılmaktadır.

Elazığ kısıtlamanın son gününde havadan görüntülendi

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, caddelerin boş kaldığı şehir havadan görüntülendi.

Elazığ'da ağaca tırmanan vaşak görüntülendi

Elazığ'da nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu için koruma altında olan vaşak tırmandığı ağaçta görüntülendi.

Depremzede konutları için işçiler bayramda da mesaide

Elazığ'da deprem sonrası yapımına başlanan konutlarda çalışmalar bayramda da devam etti. Korona virüs tedbirleri kapsamında bayram nedeniyle il dışına gitmemeleri istenen işçiler mesai yaptı.

Tren yolcuları yolda kaldı

İstanbul-Uzunköprü seferini yapan yolcu treni, Muratlı'da raylardan kaynaklı sorunlar nedeniyle durduruldu. Seferlerin durması nedeniyle vatandaşlar Muratlı'dan gidecekleri yerlere otobüsler ile taşındı.

El-Bab gazisi: 'Bugün de çağırsalar koşarak giderim'

Fırat Kalkanı harekatı kapsamında 2016 yılında Suriye'nin El-Bab şehrinde gazi olan Uzman Çavuş Zülfikar Üztürk, 'Barış Pınarı' operasyonuna tam destek vererek, 'Bugün de çağırsalar bir saniye bile düşünmem, koşarak giderim' diye konuştu.

Babaya son bakış

Suriye'nin Kamışlı kentinden Mardin'in Nusaybin ilçesine teröristlerce atılan havan ve roketlerin isabet ettiği Yenituran Mahallesi Hamam Sokakta şehit olan Mehmet Şirin Demir ve 7 sivil şehit toprağa verildi.

En yaşlı hacı Fikriye nineden Mehmetçik'e dua

Türkiye'nin en yaşlı hacısı 105 yaşındaki Fikriye Çam, devam eden 'Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her gün dua ettiğini söyledi.

MSB son rakamı açıkladı, 415 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Barış Pınarı Harektı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakanlık öldürülen terörist sayısının 415'e ulaştığını bildirdi...

JÖH-PÖH sahaya inecek

Afrin ve Fırat Kalkanı operasyonlarından tecrübeli Jandarma Özel Harekt (JÖH) ve Polis Özel Harekt (PÖH) timleri operasyonun ilerleyen safhalarında sahaya inecek.

Toplam 2295 haber.