Asayiş

Asayiş Haberleri

TÖTM Otopark Alanında İki Şahısta Uyuşturucu Ele Geçirildi

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Otopark alanında Asayiş Şube Ekipleri durdurdukları bir araç içerisinde bulunan 2 şahısta uyuşturucu madde yakaladı.

Malatya'da 1 kilo 20 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi

Malatya'da Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekiplerinin başarılı operasyonuyla Uyuşturucu Tacirlerine büyük Darbe vuruldu.

Narkotik Şubeden Uyuşturucuya Geçit Yok

Narkotik Şubeden Uyuşturucuya Geçit Yok

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Trafik Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, Malatya’da trafik sıkışıklığının yaşanmaması için sorumluluk alanı içerisinde bulunan caddelerde denetimlerine devam ediyor.

Ruhsatsız Tabanca ve Tüfek Ele Geçirildi

Nuriye Mahallesi Mimar Sinan Caddesinde 18.08.2021 tarihinde meydana gelen Tehdit, Kasten Yaralama, Mala Zarar verme olayıyla ilgili olarak Battalgazi İlçe Emniyet Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri aramalarda 2 adet ruhsatsız silah ve bir havalı tüfek ele geçirdi.

Torbacı Operasyonunda 2 Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ' Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik

Afetin vurduğu Kastamonu’ya İzmir’den destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya da destek veriyor. Başkan Tunç Soyer’in dayanışma anlayışı kapsamında bölgedeki mağdur yurttaşlar için 4 kamyon ve 1 minibüs yardım malzemesi gönderildi.

Tren Ray Demiri Çalan Şüpheliler Jandarma Tarafından Yakalandı

Malatya'nın Yazıhan İlçesi Durucasu Mahallesinde Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda Tren Ray demirlerini çalan 2 şüpheli yakalanıp tutuklanırken 29 metre uzunluğunda 1.700 kg. çalıntı Ray demirleri ele geçirildiği belirtildi.

Malatya'da Temmuz Ayı Asayiş Olayları

İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla 01 - 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı birimlerce gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda

Trafik Engelli Park Yerine Park Edenleri Affetmedi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri Sadece Engelliler için ayrılmış araç park yerlerine yanlış park yapan sürücüleri denetleyerek ihlal yapanlara cezai işlem uyguladı.

Hatunsuyu'nda Yasadışı Kenevir Ekimine Jandarma Baskını

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Battalgazi İlçesi Hatunsuyu Mahallesinde Yasadışı Hint Kenevir ekimi yapan bir şahsın bahçesinde yaptığı aramada 980 Kök Hint Keneviri ve 1 Kilo 200 Gr. Kubar esrar ele geçirdi.

Malatya'da Asayiş Uygulaması

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda

Jandarma'dan Yasadışı Kenevir Ekimine Suçüstü

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Topsöğüt mahallesinde jandarma ekipleri yaptığı operasyonda, 67 kök kenevir esrar bitkisi ve 100 gram kubar esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir şahıs ise gözaltına alındı.

Haklarında Yakalama Kararı Olan 46 Kişi Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, ' Haklarında yakalama emri bulunan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 46 kişi, 26 Temmuz-01 Ağustos 2021 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

Mersin Büyükşehir, Denize Kirli Balast Bırakan Gemiye 1 Milyon 355 Bin Tl Ceza Uyguladı

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, Mersin Limanı’nda yükleme yaptığı sırada denizi kirleten gemiye cezai işlem uyguladı

Polisten Uyuşturucuya Yönelik Mücadele Operasyonları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada

Abartılı Eksoz'a Polis Engeli

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda

Asayiş Uygulamalarında Uyuşturucu ve Silah Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda

Malatya'da Asayiş Olayları

Kasten Yaralama (Silahla Yaralama) , Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalara

Toplam 589 haber.