Asayiş

Asayiş Haberleri

Usta Fotoğrafçı Mehmet Kelleci vefat etti

Malatya’mızın sevilen fotoğrafçılarında olan ve Malatya’nın tarihini , turistik mekanlarını, kayısısını en güzel resimleyen Malatya Belediyesinde uzun Yıllar Fotoğraf işini yapan usta fotoğrafçı Mehmet Kelleci vefat etti.

Şüpheli Araçta Esrar Sevkiyatına Polis Engeli

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince zehir tacirlerine yönelik uyuşturucu madde ...

Ruhsatsız Silahlar Yakalandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele ekipleri Silah Kaçakçılarına göz açtırmıyor.

Jandarmadan Uyuşturucu Madde Operasyonu

Malatya Battalgazi İlçesinde Jandarma ekipleri Siirt-Ankara seferini yapan Kurtalan Ekspres yolcu treninde Uyuşturucu Madde sevkiyatına yaptığı operasyonda Kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartları nedeniyle köyünde mahsur kalan bir hastayı kurtarmak için nefes kesen bir operasyona imza attı.

Emniyet'e 12 Yeni Ekip Aracı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü suçlularla mücadelede ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla 12 yeni ekip aracını düzenlenen törenle Malatya Emniyet Müdürlüğü Envanterine kazandırdı.

Hekimhan'da Kaçak Akaryakıt Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerce 5607 SKM suçu kapsamında yapılan çalışmalarda

Emniyet Müdürlüğü Yılbaşı Tedbirlerini Artırdı

Malatya'da Yılbaşı tedbirleri kapsamında Malatya İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşların huzur içerisinde yılbaşını geçirebilmeleri için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Vefat Eden Polis Memuru İçin Tören Düzenlendi

Geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde görevli Polis Memuru Uğur Bulut için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Ruhsatsız Silahlar ve İçki Ele Geçirildi

KOM Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerince yapılan koordineli çalışma sonucunda Elazığ yolu Malatya girişinde durdurulan araçta çok sayıda silah ve içki mele geçirildi.

Toplu Taşıma Araçları Denetleniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Toplu Ulaşım ve Terminaller Şube Müdürlüğü tarafından S, M, J, T ve H plakalı toplu taşıma araçları ile ilgili denetimler devam ediyor.

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda

Trafik Ekiplerinden Kış Lastiğine Denetim

Yolcu ve yük taşımacılığı yapan araçlarda kış lastiği denetimi

Gümrük Kaçağı Kol Saati Yakalandı

Akpınar Meydanında KOM Şube Ekipleri 97 adet değişik marka ve modelde gümrük kaçağı kol saati ele geçirdi.

Kamyonla Esrar Sevkiyatına Narkotik Baskını

Malatya İl Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uygulama noktasında şüphelendikleri bir kamyonda 69 paket halinde 12 Kilo 550 Gr. Esrar maddesi ele geçirdi.

Yeşilyurt İlçesinde Asayiş Olayları

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda

Kaçak Göçmenler Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı mücadelesi kapsamında Otogar civarında 14 yabancı uyruklu Afganistan göçmeni polis tarafından yakalandı.

Darende İlçesinde Jandarma Silah Ele Geçirdi

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Malatya'nın Darende ilçesinde bir şahsın evinde yapılan aramada 3 Adet Tabanca ele geçirildi.

Jandarma'dan Doğanyol'da Silah Operasyonu

Malatya'nın Doğanyol ilçesinde Silah Kaçakçılığı duyumuz üzerine harekete geçen Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Gökçe mahallesine yaptıkları operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Toplam 589 haber.