Doğanşehir Heyetinden BİMYAD'ı Ziyaret Etti

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Başkan Yardımcısı Ömer Karaköse, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Hasan Kaplan, Mustafa Birişik ve Mehmet Öksüz İle Birlikte Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Başkan Yardımcısı Ömer Karaköse, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Hasan Kaplan, Mustafa Birişik ve Mehmet Öksüz İle Birlikte Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.
BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve Genel Merkez yöneticileri tarafından karşılanan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt Basının önemine vurgu yaparken” Yerel basını önemsediğimizi her platformda söylüyoruz.
Ziyarette bir açıklama yapan Zelyurt şu ifadelere yer verdi; Merhum Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün vefatının ardından görevi devraldıklarını kaydeden Başkan Zelyurt, merhum Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün ilçeye büyük katkıları olduğunu söyledi. Başkan Zelyurt,”Vahap Küçük başkanımızın vefatının ardından 18 Haziran 2020 tarihinde bu görev bize tevdi edildi. Bu vesile ile kendisine Cenabı Allahtan Rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Kendisi hem Malatya’mız için hem de ilçemiz için büyük bir kayıp oldu.  Vefatını müteakip 10 gün içerisinde Belediye Meclisi üyeleri tarafından Belediye Başkanı olarak görevlendirildim ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle bu göreve getirildim.  2 Temmuz 2022 tarihinde göreve başladım ve halen bu göreve devam etmekteyim. Rahmetli Vahap başkanımız genelde birçok konuda kendi imkânlarını kullanırdı. Örneğin Belediyeye ait makam aracını kullanmazdı. Kamusal birçok gideri de kendi imkânlarıyla karşılayan bir kişiydi. Dolayısıyla hem ekonomik olarak hem de siyasi olarak güçlü bir kişiydi. Bu yüzden devlet tarafından yapılması gereken belediye hizmetlerini de çok alamazdı. Çünkü bunları kendi imkânlarıyla karşılardı. Örneğin ilçemize 100 yataklı devlet hastanenin kazandırılması Merhum Vahap Küçük’ün katkılarıyla olmuştur. Bunun yanı sıra Anadolu İmam Hatip Lisesi dâhil olmak üzere birçok okul, spor tesisler, kapalı spor salonu gibi büyük tesirlerin yapılmasında büyük emeği geçmiştir.  Araç alımı ve benzeri hizmetleri de kendisi karşılardı. Merhum Vahap başkandan eksik kalan kısımları da biz tamamlamaya çalışıyoruz.
Sportif faaliyetlere desek verdiklerini anımsatan Zelyurt,”Belediyemiz bünyesindeki bir yeri Sportif faaliyetler için tahsis ettik. İlçe merkezimizde spor çalışmalarını yürüten Doğanşehir Belediye spor takımına ve İlçemizdeki diğer 3 spor kulübüne de belediye olarak desteklerimizi sürdürüyoruz. Araç desteklerinden, malzeme desteğine yönelik ayni yardımlarla genciğimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Doğanşehir halkımızın isteği üzerine çoğunluğu mahalli sanatçılardan oluşan 17 sanatçının katıldığı bir birlik ve beraberlik şöleni düzenledik.” Diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkan Selim Apohan dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Malatya ve Çevre iller dâhil 130 üyemiz var ve BİMYAD Genel Merkezi olarak, temsilcilerimiz var ve görüşmelerimiz devam ediyor. Malumunuz 15 Temmuz Feto Darbe Girişiminden sonra ince eleyip sık dokuyarak temsilcilerimizi ona göre seçiyoruz. Doğanşehir Belediye Başkanımız çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çok güzel çalışmaların olduğunu belirten Genel Başkan Apohan, Sayın Başkanımıza ve Ekibine Doğanşehir ilçemize bundan sonra ki yapacakları projeler ve çalışmalarında başarılar diliyorum şeklinde konuştu.
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN