BTDF Malatya İl Başkanı Karademir'den Sürmanşet'e Sürpriz Ziyaret

7. Kuruluş yıldönümünü kutlayan www.malatyasurmanse.com İnternet Haber sitesine ziyaretler devam ederken bir ziyaret ise Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel Başkan Yrd. Yurtdışı Genel Ve Malatya İl başkanı Veysel Karademir'den gerçekleşti.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

7. Kuruluş yıldönümünü kutlayan www.malatyasurmanse.com İnternet Haber sitesine ziyaretler devam ederken bir ziyaret ise Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel Başkan Yrd. Yurtdışı Genel Ve Malatya İl başkanı Veysel Karademir’den gerçekleşti.

28 Kasım 2015 Tarihinde Malatya’ da  İnternet Haber Yayıncılığı hayatına başlayan  Malatya Sürmanset Haber Sitesi  Bu Yılki 7 yaşı Günü Kutlamasına  Veysel  Karademir Başkandan sürpriz ziyaret…
www.malatyasurmanset.com Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Resul Özbey Bu Anlamlı günde Malatya sürmanşet Ailesine Sürpriz Yapan Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel Başkan Yrd. Yurtdışı Genel ve Malatya il başkanı Veysel Karademir’e Teşekkür etti.
Büyük Türk Dünyası Federasyonu Genel Başkan Yrd. Yurtdışı Genel Ve Malatya il başkanı Veysel Karademir www.malatyasurmanset.com İnternet haber sitesisin yayın hayatına başladıoğı günden beri yakından takip ettiklerini belirterek” Tarafsız Objektif ve İlkeli Habercilik Anlayışıyla Kamuoyunda yerini almış Sürmanset İnternet Haber sitesini ziyarete geldik. Doğru ve tarafsız haberleriyle gündemdeki haberleri okuyucularıyla buluşturan İmtiyaz Sahibi Resul Özbey’e başarılarının devamını diliyorum.
Hep beraber nice 7 Yıllara dileklerimi iletiyorum. Malatya Sürmanşet İmtiyaz sahibi Resul Özbey ve Başkan Karademir beraber Pasta kesip Kutladılar.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN