Arapgir Belediyesinden Depremzedelere Günlük 3.500 Kişilik Yemek

Arapgir Belediyesi, Malatya'da kalan depremzede vatandaşlar ile görevlilere sıcak yemek hizmetini özveri ile sürdürerek, günlük 3 bin beş yüz kişilik yemek dağıtıyor.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

   Depremin ilk anlarından itibaren, başta arama kurtarma çalışmaları olmak üzere altyapı faaliyetleri, temizlik, barınma ve lojistik ile birlikte gıda, giysi ve diğer malzeme desteklerini bölgeye ivedilikle ulaştıran Arapgir Belediyesi, depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

          Bu kapsamda Arapgir Belediyesi, Kaşkaloğlu Konağı Gastronomi Merkezinde kurduğu mutfaktaTOKTUT Derneği aracılığıyla bölgedeki depremzedelere her gün sıcak yemek imkânı sunuyor.

TOKTUT Derneği sponsorluğunda Arapgir Belediyesi organizasyonu ile sulu yemekler başta olmak üzere kırmızı et yemekleri ile çorbanın yanı sıra pek çok yiyecek ve içeceği, her gün deprem bölgesinde 100 kişilik ekibi ile mahallelere ulaştırıyor. Arapgir Belediyesi ve TOKTUT öncülüğünde günlük üç bin beş yüz depremzede ve görevliye sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor.

          Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremde bölgedeki depremzedelere ve görevlilere içlerini ısıtacak sıcak yemek hizmetini halen sürdüren TOKTUT Derneği ve Arapgir Belediyesi, çeşitli yemekleri ile desteğini aralıksız gerçekleştiriyor.

           Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun da sürekli Malatya’ya giderek kendi elleri ile bölgedeki depremzede vatandaşlar ile görevlilere sıcak yemek dağıtıyor, vatandaşların ihtiyaç duyduğu malzemeleri temin ederek kendilerine teslim ediyor. 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN