Murat Aslan; Yeşilyurt'ta Sorunları Yerinde Ve Hızlıca Çözeceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Yeşilyurt'un Sorunlarını Biliyoruz, Çözmek İçin Geliyoruz.

Seçim Çalışmalarına Aralıksız Sürdüren Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan Malartya'nın aktif Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri , Kanaat Önderleri , Sıtma Pınarı ve Doğa Cadde Esnafları ve vatandaşlar ile bir araya geldi.
Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan beraberinde Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi Adayları , Yeni Refah Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı ve Üyeleri ile birlikte sırasıyla Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren , Yetimler Kervanı Derneği Başkanı İhsan Çolak, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Haci Bektaş Veli Kültür Merkezi Başkanı Hasan Meşeli ve son olarak Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek Yeşilyurt'un ve Malatya'nın sorunları hakkında görüş alış verişinde bulundu.
Yapılan ziyaretlerde Esnaf Temsilcileri Şevket Keskin ve Ali Evren , 6 Şubat depremi sonrası esnafların çok zor durumda kaldıklarını Esnafların sıkıntıları ve çalışma ortamlarını iyileştirme ile alakalı acil adımların atılması gerekliliği hakkında önerilerini, yeni yapılacak çarşı ile ilgili Başkan Adayı Murat Aslan'a beklentilerini ve şikayetlerini dile getirdiler.

Murat Aslan; Bilgi Birikim ve Tecrübemizi Ekibimle Yeşilyurt ve Malatya İçin Harcayacağız
Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan ise Deprem sonrası sık sık Malatya'ya geldiğini ve gelinen duruma çok üzüldüğünü söyleyerek neredeyse 1 yıl geçti Malatya için çok bir şey yapılmamasının kendisini çok üzdüğünü söyledi. Her ne kadar da görev icabı Ankara'da olsam da ailem ve akrabalarımın tamamı Akçadağ'da , Yeşilyurt bölgesinde ve Malatya'nın çeşitli mahallelerinde yaşıyor. Bu yüzden Malatya'ya sık sık geliyorum. Her geldiğimde Malatya'nın Yeşilyurt'un nasıl ayağa kalkması konusunda adaylığım öncesinde de memleketime nasıl hizmet eder nasıl yardımcı olurum diye Malatya , Ankara ve Türkiye'nin çeşitli illerinde yaşayan Deprem Uzmanı , Şehir Planlamacısı , Mimar ve Mühendis arkadaşlarla bir araya gelerek yada fikir alış verişinde bulunarak çözüm önerilerimiz hakkında bir çalışma yaptım. Allah bize Yeniden Refah Partisinde adaylığı nasip etti bende yaptığımız çalışmaları bilgi ve tecrübemi ata yurduma doğduğum topraklara harcamak için Yeşilyurt'u Malatya'yı ayağa kaldırmak için ekibimle birlikte hiç zaman kaybetmeden kendimize bir görev bildik.
31 Mart'ta inşallah halkımız teveccüh gösterir bizleri seçerse en kısa zamanda ekibimle birlikte sahaya inip çalışmalara başlayacağız. Ha kazanamasak'ta Allah nasip etmedi milletimizin takdiri der, yine Seçilecek arkadaşlarımız benim ve ekibimin bilgi birikim ve tecrübesinden faydalanmak isterlerse Türkiye'nin neresinde olursak olalım, Malatya'mız ve milletimiz için elimizden gelen desteği veririz dedi.

Hasan Meşeli; Düşüncemiz , Rengimiz ve Dilimiz Farklı Olsada Göz Yaşlarımız Hep Aynıdır.
Haci Bektaş Veli Kültür Merkezi Başkanı Hasan Meşeli ise Renklerimiz,tenlerimiz, dillerimiz ve fikirlerimiz ne kadar farklı olursa olsun göz yaşlarımiz hep aynıdır. Ortak değerimiz Malatya olan bu güzel şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz diyerek Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Yılların tecrübesi Murat Aslan'ın Yeşilyurt ve Malatya için büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR