Yeniden Refah Partisi Mv. Adayı Yıldırım'a Destekler Artıyor

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala Malatya'da büyük ivme yakalayan Yeniden Refah Partisi Seçimlerde Vekil çıkaracak destekleri almaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

   14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala Malatya’da büyük ivme yakalayan Yeniden Refah Partisi Seçimlerde Vekil çıkaracak destekleri almaya devam ediyor. 

        Cumhur İttifakında yerini alan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen, Parti olarak’ta kendi adaylarıyla Milletvekili seçimlerine listeleriyle giren Yeniden Refah Partisine Malatya’da vatandaşların her geçen gün ilgi ve desteği dikkatlerden kaçmıyor.

   Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Ömer Çakmak beraberinde Malatya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım ve diğer milletvekili adaylarıyla sahada düzenledikleri iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelirken mahalle sakinlerinin sıcak ilgisiyle karşılanıyorlar.

       Seçim gezileri kapsamında gidilen  ziyaretlerde büyük ilgiyle karşılanan Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili adayları gösterilen ilgiden hayli memnun. İl Başkanı Ömer Çakmak” Hedefimiz 14 Mayıs’ta Milletvekillerimizle birlikte halkımın desteğiyle Şehrimizi, Hemşerilerimizi TBMM Çatısı altında temsil etmektir. 

          Cumhur İttifakı içinde bulunan Yeniden Refah Partimizin baraj diye bir sorunu yoktur. Cumhur İttifakında oylarımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Milletvekilliğinde ise Yeniden Refah Partisi Listelerinedir. Vatandaşlarımız bu konuda tercihlerini rahatlıkla yapabileceklerdir. Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi’nin mecliste olması gerekiyor.

         Gittiğimiz yerlerde gösterilen samimiyet ve ilgi Yeniden Refah Partisinin Başta Malatya olmak üzere Türkiye genelinde rekor oylarla seçilen milletvekillerimizle birlikte Ülkemize ve seçildikleri illere hizmet etmektir. Malatya’mız 6 Şubat’ta 2 büyük deprem hadisesini yaşadı. Maalesef yıkım büyük oldu.
           Malatya’mızı yeniden inşa etmek, hemşerilerimizin yaralarının sarılması ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde sesleri olabilmek adına Milletvekillerimiz ellerini taşın altına koyacak hep birlikte Malatya’mızın eski günlerine kavuşması için mücadele edecek. Milletvekili adaylarımızın hepsi donanımlı ve birbirinden değerli isimler.

         Depremde hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize Allah’tan Rahmet, Yaralanan hemşerilerimize ise Acil şifalar diliyorum. İnşallah 14 Mayıs Sabahı Yeniden Refah kadroları TBMM de sizlerin sesi olacak.” 

         Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili 1. Sıra Adayı Bilal Yıldırım ise” Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi’nin mecliste olması gerekiyor. Yeni seçim kanununa göre, herhangi bir ittifak yüzde 7 gibi bir oy oranı alırsa, o ittifakta bulunan bütün partiler barajı geçmiş sayılıyor. Yani oradaki yüzde 7’lik baraj, ittifakın barajıdır. Cumhur İttifakı içinde bulunan Yeniden Refah Partimiz, böyle bir durumda baraj sorunu yaşamayacaktır. 

            Yeniden Refah Partisi’nin aldığı her oy, milletvekili çıkarmak için olacaktır. İttifak olduğu zaman, baraj ortadan kalkıyor. Yeniden Refah Partisi, Türkiye genelinde yüzde 1 oy alsa, veyahut  yüzde 5 oy alsa, eğer bir ilde milletvekili çıkarabilecek oyu hanesine yazdırmışsa, baraja takılmaz. 

          Yeniden Refah Partisi daha meclise gitmeden, ülkemiz için faydalı işler yapıyorsa; meclise gittiğimiz zaman, daha iyi işler yapacağız anlamına gelmektedir. Onun için biz kendi amblem ve adaylarımızla seçime girmek istedik.

        Niyetimiz halis olduğu için, karşılığını da alacağımızı biliyoruz. Zamanında yaptıklarımızın meyvesini şimdi alacağız.  “Tarlada izi olmayanın, hasatta yüzü olmaz” diye bir atasözü vardır. Biz insanlarımızın dertleriyle dertlendik. Onlar da şimdi bize sahip çıkıyorlar.

        Malatya’ya hizmet etme borcumuz var. Çünkü Malatya’nın sahipsiz kalmasını istemiyoruz. Meclis’te en iyi temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Malatya’da birilerinin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum. Malatya’ya hizmet etmek istiyorum. Çünkü Malatya depremde ciddi bir yara aldı. Neredeyse merkezin tamamı kullanılamıyor. Malatya tekrar ayağa kaldırılırken, ben de bu işte rol almak istiyorum. 

         Yeniden Refah Partisi İl Başkanı olarak görev süresine Malatya’nın her konusunu gündeme taşıdım. Kamuoyuyla paylaştım. Bundan sonra da hemşerilerimin desteğiyle TBMM Çatısı altında Milletvekiliniz olarak hemşerilerimin sesi olacağım. “ 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN