Yeniden Refah Partisi Kale'ye Çıkarma Yaptı

Yeniden Refah Partisine Kale İlçesinde Yoğun İlgi

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

 Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Kale ilçesini ziyaret etti. Malatya 1. Sıra Milletvekili Bilal Yıldırım’ın öncülüğünde Kale’de esnafı ve halkı ziyaret etti. 

         Kale halkının yoğun teveccühü ile karşılaştıklarını ve her gittikleri yerde, her çaldıkları kapıda ‘’Bir Oy Erdoğan’a Bir Oy Yeniden Refah’a  ‘’ denildiğini söyledi. Cumhur İttifakında olduklarından dolayı yüzde 7’lik seçim barajına takılmak gibi bir problemlerinin de bulunmadığını belirten Yıldırım burada bir açıklama yaptı. Yıldırım açıklamasında şunları söyledi;

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ ÇOK GÜZEL

        Bugün Kömürhan Diyarı Kale ilçemizdeyiz. Milletvekili adaylarımız Ahmet Ateş, Yılmaz Horoz, Oktay Çelik ve Deniz Kar hanımefendi ile birlikte Kale’lihemşehrilerimizle bir aradayız. Allaha şükürler olsun ki her gittiğimiz yerde olduğu gibi Kale ilçemizde de halkımızın yoğun destek ve teveccühleriyle karşılaştık. 

SEÇİM BARAJI PROBLEMİMİZ YOKTUR !

        Gittiğimiz her evde, ziyaret ettiğimiz her esnafımızla muhabbet ediyoruz. Yeniden Refah Partimizin Cumhur İttifakında bulunduğunu dolayısıyla yüzde 7’lik bir seçim barajı sorunumuzun olmadığını ifade ediyoruz. Zira bizler Cumhur İttifakı’nın bileşenleri olarak ittifakımızın yüzde 7 oyu alması halinde tüm partiler olarak seçim barajını aşmış sayılıyoruz. Bizlerin de zaten ittifakta bulunmasının en temel sebeplerinden biri buydu. Bu sebeple halkımızın aklına acaba Yeniden Refah Partisi seçim barajına takılır mı gibi bir soru gelmemeli. Halkımız gönül rahatlığıyla Yeniden Refah Partisine oylarını verebilirler.

MALATYA’YI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ !

         Bizler yeni sahaya inmiş siyasetçiler değiliz. Partimiz kurulduğundan beri aktif bir şekilde Malatya halkıyla bir araya geldik. Gerek basın açıklamalarımızla gerekse ortaya koymuş olduğumuz çözüm önerilerimizle Malatya’nın birçok problemine parmak bastık. Gerek belediye başkanlarını gerek milletvekillerimizi gerekse idarecilerimizi yakından takip ederek Malatya’nın her alanda menfaatlerini korumak adına çalışmalar yaptık.

         Bundan sonra ise Malatya’nın menfaatlerini en yüksek perdeden savunmak adına 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Malatya’mızdan Milletvekillerimizi çıkardık. İnşallah Milli Görüş davasının tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partimizin Milletvekili adayları olarak halkımızın teveccühü ve desteğiyle Meclise gittiğimizde nasıl eskiden Malatyanın menfaatlerini savunduysak yine savunacak ve her zaman Malatyanın en güçlü sesi olacağız. 

        Bizleri sevgi, muhabbet ve samimiyetle karşılayan ve desteklerini belirten Kale’lihemşehrilerimize yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kale İçin Biz Varız !

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN