Yeni Malatyaspor Sportif Direktöründen Duygu Dolu Veda

Malatya'da 2017'den beri Yeni Malatyaspor'da görev yapan ve 22-2023 sezonunda Spor Toto 1. Lig'den çekilen Yeni Malatyaspor, sportif direktör Damir İbric ile yollarını ayırdı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Damir İbric yayınladığı mesajında ailevi nedenlerden dolayı çok sevdiği Malatya’dan ayrılmak durumunda kaldığını belirterek,  “Ben sizden vazgeçmeyeceğim Malatyam” dedi.

Yeni Malatyaspor’dan sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbol Takımımızın sportif direktörlük görevini yapan Damir İbric ile yollarımız ayrılmıştır.  Katkıları için teşekkür ediyor; Kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.” denildi.

Damir İbric ise yayınladığı mesajında şu ifadeleri kaydetti, “Bu gece benim Yeşilyurt/Malatya da doğmuş kızımın doğum günü. 9 gün sonra esimle Malatya da evlilik yaptığımız günü kutlayacağız. 10 gün sonra ise Battalgazi/Malatya’da doğmuş ilk kızımın doğum gününü kutlayacağız. Büyüdüklerini bile göremeden bu sözleri yazıyorum…

Çok zor bir gün benim için. Geldiğim gün bir tek bu resmim vardı (2017)

 

Her şey için bir söz bulabildim. Bugün bulamıyorum… Belki de ilk defa. Çocuklarımın doğdu,!!! Şehrim Malatya’ma ailevi nedenlerden dolayı veda ediyorum.

Bu bir veda değil aslında …!

2017’den beri hep ordayım ve de hep orda kalacağım. 

Bizim savaşımız daim kalacak… basta bu şehri benim kadar seven, en zor zamanlarda savaşmama güç veren ve değer veren esime İva_ibric’e Kader arkadaşlığı yaptığım başta Selçuk  Günaydın abime  çalıştığım hocalarım, abilerim, kardeşlerim, ablalarım sizlerle her daim gurur duydum ve duymaya devam edeceğim.

Beni tanıyanlar çok iyi bilir ki; bir gün ansızın geri döneceğiz!!! Ben senden asla vazgeçmeyeceğim kardeşim Ahmet Eyüp Türkaslan. Ben senden vazgeçmeyeceğim Yeni Malatyaspor. 

Ben sizden vazgeçmeyeceğim Malatyam…

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN