Nadide Sultan oynadı yönetmen eşi çekti

Nadide Sultan Tan Taşçı şarkısını kliplendirdi. -Nadide Sultan'dan yeni şarkıya yeni klip

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Sevilen şarkıcı Nadide Sultan, bir Tan Taşçı bestesi olan "Ona söyle " isimli şarkısının klip çekimi için kameralar karşısına geçti. Güzel şarkıcının 5.5 yıl aradan sonra müzikseverlerin beğenisine sunacağı yeni şarkısının video klibi Kilyos sahilinde yer alan Mehtap restoranda çekildi.
Söz müziği Tan Taşçı, aranjesi Baran Etik, süpervizörlüğünü Alpay Aydın'ın üstlendiği "Ona söyle" isimli cover çalışmada;sevilen şarkıcının kendine has yorumu dikkat çekti. 

Aynı zamanda eşi olan ünlü yönetmen Hakan Yonat tarafından çekimleri gerçekleştirilen klipte, sanatçıya orkestra arkadaşları da enstrümanlarıyla eşlik etti.

Yönetmen eşten Nadide Sultan'a uyarı
Renkli görüntülerin de yer aldığı sette, yönetmen eşi Hakan Yonat, farklı açılardan yapılan çekimler sırasında kurgu gereği özellikle objektife bakılmaması hususunda  Nadide Sultan'ı esprili bir dille uyararak yönlendirdiği de gözlerden kaçmadı.

Tan Taşçı imzalı "Ona söyle" isimli şarkının klip çekimlerinde kostüm ve aksesuar da değiştiren Nadide Sultan, basın mensuplarına duygularını da dile getirdi. Sultan " Harika bir  şarkıya yakışacak çok doğal bir klip geliyor. Klibi eşim çekince kendimi daha bir iyi hissediyorum." derken; eşi Hakan Yonat'a sorulan "Sanatçı eşinize klip çekmenin zorluğu var mı? " sorusuna ise "Kesinlikle kolay .Çünkü ben eşime de işime de aşkla bakıyorum " yanıtını verdi.

Nadide Sultan'ın yeni şarkısı "Ona söyle " eşi Hakan Yonat'la ortak yeni kurdukları ve oğlunun ismini verdikleri Müzikaan isimli şirketten çıkacak.  

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN