Murat Aslan' Bir 5 Yıl Daha Kaybetmeye Malatya'nın Tahammülü Yok'

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, 31 Yerel Seçimlerinin önemini vurgulayarak, 1 Nisan sabahı daha umutlu yarınlara adım atmak için siz kadınlarımıza, ablalarımıza ve kardeşlerimize çok iş düşüyor.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

 Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayettulah Geçen Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları ve   Malatya Kadın STK Platformu ile Birlikte Organize  Ettiği İftar Programında Platform Üyesi Dernek Başkan ve Yönetimleri İle Bir Araya Geldi.

       Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, 31 Yerel Seçimlerinin önemini vurgulayarak, 1 Nisan sabahı daha umutlu yarınlara adım atmak için siz kadınlarımıza, ablalarımıza ve kardeşlerimize çok iş düşüyor. Biliyorsunuz hepimizin bildiği güzel bir söz vardır. Yuvayı dişi kuş  yapar  diye. Evet kadının annenin eli değmedi hiç bir yuva sağlam olmaz. 

 Aile  her zaman  kadının etrafında  eşin ve annenin etrafında inşa edilir. Bizde  buradaki 3 Belediye Başkan Adayı  olarak  size söz veriyoruz Yeşilyurt'u , Battalgazi'yi ve Malatya'yı  inşa ederken sizlerle  birlikte sizlerin talep  ve istekleri  doğrultusunda  hareket ederek  inşa edeceğiz. Çünkü Biz Malatya olarak  çok  büyük bir aileyiz. Bu aileyi ayakta  tutacak  siz kadınlarsınız.
 
         Murat Aslan, Şehir için yapacağımız ve hazırladığımız projelerde kadınların sosyal ve ekonomik  hayata entegre  olması açısından bir  çok  projemiz  var. Kadınlara yönelik içerisinde sosyal, kültürel faaliyetlerin  olacağı, ailelerine maddi destek amaçlı el  ürünlerinin satışını  yapabilecekleri özellikle  çocukları  ve kadınların hep  birlikte  vakit  geçirebilecekleri  tesisler yapacağız.  Daha öncede söylediğim gibi yolun altı  ve  üstü  olmak  üzere  geniş alana  kuracağımız ( YADER  ) Yeşilyurt Acil Afet Destek Merkezi adını verdiğimiz projenin  içerisinde kadınlarımız ve  çocuklarımız için düşündüğümüz bu  sosyal  donatılarda  yer alacak.  

        Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Bugün  bu  organizasyonu  düzenleyen Kadın Kolları Başkanım ve Yönetimine, buraya  katılan Malatya Kadın Platformu Üyesi Başkan ve Yönetimindeki  her  bir  ablamıza  çok teşekkür ediyorum. 

        Sizlerden ricam bu şehrin ayağa kalkması için sizlere büyük iş düşüyor. yaklaşık 20 yıldır  bu seçim öncesi Malatya'lılara hiç  belediyeyi  kendileri yönetmemiş  gibi, her seçim sonrası  olduğu gibi söz verip,  kazandıktan sonra  arkasına bile bakmayanlara ders vermek  için 31 Mart günü  son  şans. Bir daha ah keşke dememek için, bir daha pişman olmamak için bu şehrin geleceği ve yarınları için burada bulunan Bilal Başkanıma, Ayettullah Başkanıma ve bu kardeşinize yetki verin oylarınızı verin hep birlikte Malatya’yı inşa edelim dedi.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN