Milletvekili Çakır Klasik Belediyecilik Anlayışı Battalgazi'de Yoktur

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Battalgazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda startı verilen 'Çarşıbaşı Rekreasyon Proje'si alanında incelemelerde bulunarak, 'Klasik belediyecilik anlayışının dışına çıkan Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder'i gerçekten tebrik etmek lazım' dedi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, daha yaşanabilir bir Battalgazi için 2019 yılından bu yana gecesini gündüzüne katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte geçtiğimiz aylarda Battalgazi Belediyesi tarafından startı verilen “Çarşıbaşı Rekreasyon Proje”si alanında incelemelerde bulundu. Mevcut Çınar park ile Orduzu göletini birleştiren proje ile Malatyalılara ayrıcalıklı yaşam alanı sunan Çarşıbaşı Rekreasyon Proje alanındaki çalışmalar hakkında Başkan Güder ve Park ve Bahçeler Müdürü Emrah Çoban’dan kapsamlı bilgiler alan Milletvekili Çakır, eski yerleşke alanların fazla olduğu Battalgazi’de bu tür alanların oluşturulmasının takdire şayan olduğunu belirtti. Projeye hayranlığını gizleyemeyen Milletvekili Çakır, klasik belediyecilik anlayışının ötesinde bir anlayışın Battalgazi’de vuku bulduğuna vurgu yaparak, Kırkgöz Sahil Parkı projesi, Derme Deresi Rekreasyon projesi ve Eskimalatya Meydan projesinden sonra bir vizyon projeyi daha Battalgazi’de hayata geçiren Başkan Güder’i tebrik etti.
“ÖVGÜYÜ FAZLASIYLA HAK EDEN BİR BAŞKANA SAHİBİZ”
Çarşıbaşı Rekreasyon Projesine övgüler yağdıran AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, şunları söyledi: “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’in önemli projelerinden bir tanesi olan ve Orduzu bölgemizde hayata geçirilen Çarşıbaşı Rekreasyon Projesi alanında incelemelerde bulunuyoruz. Gerçekten devasa bir alanda yapılan çalışma ile burayı çok daha güzel bir alan haline getirebilecek takdire şayan bir proje. Özellikle imar çalışmalarını tamamlayarak bu bölgenin Malatya’ya kazandırması çok önemli bir çalışma. Arkadaşlarımız alternatif projeler üzerinde de çalışıyor. Malatyalıların gönül rahatlığıyla gelip zaman geçirebileceği, dinleyebileceği ve her türlü etkinliği yapabileceği bir alan oluşturuluyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bu çalışmalar zor çalışmalardır. Orduzu bölgemizin bu güzel yüzünü Malatya ile buluşturması adına çok önemli bir çalışma ortaya koyuluyor. Şuanda devam eden Kırkgöz Sahil Parkı Projesi, Eskimalatya Meydan Projesi ve Derme Deresi Projesi de gerçekten ciddi projelerdir. Buna birde Çarşıbaşı Rekreasyon Projesini eklemesi muazzam bir durum. Malumunuz Battalgazi bölgemiz eski yerleşke alanların fazla olduğu, yoğun yapılaşma alanların görüldüğü ve imar çalışmalarının geçmişte tamamlandığı bir bölgemiz. Bu olumsuzluklara rağmen bölgede bu tür alanların çıkarılması, klasik belediyecilik anlayışının ötesinde bir anlayış. Bunu başaran belediye başkanlarımızı da tebrik etmek lazım. Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN