Milletvekili Adayı Enver Kiraz'dan Anlamlı Ziyaretler

Milletvekili adayı Enver Kiraz, ilk olarak Ankara Tren Garı yakınlarında 10 Ekim 2015 tarihinde düzenlenen mitingde DEAŞ terör örgütü mensuplarının bombalı saldırısında hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekili genel seçimleri kapsamında çalışmalarını 10 Ekim’de Ankara Gar katliamında hayatını kaybedenlerin mezarlarını, Malatya Şehitliği’ndeki şehitlerin kabirlerini ve 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerini mezarlarını ziyaret ederek başlattı. 

       14 Mayıs'ta yapılacak milletvekili genel seçimleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili adayı olan Enver Kiraz, listenin açıklanmasının ardından 10 Ekim’de Ankara Gar katliamında hayatını kaybedenlerin mezarlarını, Malatya Şehitliği’ndeki şehitlerin kabirlerini ve 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerini mezarlarını ziyaret etti. 

  Milletvekili adayı Enver Kiraz, ilk olarak Ankara Tren Garı yakınlarında 10 Ekim 2015 tarihinde düzenlenen mitingde DEAŞ terör örgütü mensuplarının bombalı saldırısında hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret etti. 

“ACILARIMIZ İLK GÜNKÜ GİBİ TAZE”

        14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimde milletvekili adayı olduğunu ifade eden Kiraz, “Genel seçimde partimiz tarafından Malatya’da ikinci sıra milletvekili adayı olarak ismim açıklandı. Bu kapsamda da çalışmalarını başlatıyoruz. Tabii ilk ziyaretimizi 10 Ekim 2015’te DEAŞ terör örgütü tarafından Ankara’da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden değerlerimize gerçekleştirdik. 

        90 ay önce bir katliamla aramızdan ayrılan gençlik kollarımızdaki arkadaşlarımızın mezarlarını ziyaret ettik. Kendileriyle birçok çalışma yaparak, mücadele vermiştik. Ankara’ya barış mitingi için gittiler ama bir savaşla karşılaştılar. Terör örgütü tarafından bombalarla katledildiler. Seçim çalışmamızı da başlatırken ilk ziyaretimizi gençlerimizin mezarlarına yaptık. 

        Onları hiçbir zaman unutmadık, anıları önünde saygıyla eğiliyoruz. Gönlümüzde ve kalbimizde her zaman yerleri var. Aramızdan ayrıldılar ama onların düşüncesi her zaman bizimle birlikte devam ediyor. 90 gündür acılı olan ve acıları her geçen gün kat be kat artan aileleri var. Ailelerine de bir kez daha sabırlar diliyorum. Bizimde acılarımız ilk günkü gibi taze. Onlar hepimizin evlatları ve partimizin fertleriydi. Onları saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi. 

“ŞEHİTLERİMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER”

        Milletvekili adayı Enver Kiraz daha sonra Malatya Şehitliği’ne geçti. Kiraz, şehitlerin kabirlerine ziyarette bulunarak, dua etti. Kiraz, burada yaptığı konuşmada şunları ifade etti:“ Cumhuriyet Halk Partimizde Malatya’da ikinci sırada milletvekili adayı olarak belirlendik. Bu kapsamda çalışmalarımıza başladık. İlk ziyaretimizi şehitliğe gerçekleştiriyoruz çünkü şehitlerimiz bizim için önemli bir değer.

        Şehitlerimize çok şey borçluyuz ve onlara her zaman minnettarız. Vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canını vermiş şehitlerimizin aileleri de bizim için çok önemli ve değerli. Bu kapsamda çalışmalarımı başlattık. 14 Mayıs’tan sonrada milletvekili olarak Malatya’yı temsil edeceğiz. Dolayısıyla da Malatya’nın her değeri bizim için önemli. Aynı zamanda Polis Haftası’ndayız. Şehit polislerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. Şehitlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Polislerimizin haftasını da kutluyoruz.”

“İHMALLERİN ORTAYA ÇIKARILMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

        Kiraz, şehitliğin ardından 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret etti. 6 Şubat’taki depremlerin Malatya ile birlikte 11 ili etkilediğini hatırlatarak, “6 Şubat’taki depremlerde Malatya’da birçok can kaybı yaşandı. Depremlerde Malatya’da çok büyük hasar aldı ve yıkım yaşadı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum. Vatandaşlarımızın hayatlarını kaybetmelerinde ihmaller varsa bunların ortaya çıkarılması içinde mücadele edeceğiz. Malatya depremde büyük bir yıkım yaşadı. Yaraların sarılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız” diye konuştu.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN