MHP Milletvekili Aday Adayı Samanlı'dan İlçe Teşkilatları'na Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Önceki Dönem İl Başkanı Mesut Samanlı, Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün 94. Maddesi gereği, Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından kolları sıvadı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Önceki Dönem İl Başkanı Mesut Samanlı, Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün 94. Maddesi gereği, Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından kolları sıvadı. MHP Malatya İl Başkanlığı dönemindeki yoğun temposuna istifa sonrasında da devam eden Samanlı, kısa sürede şehir genelindeki tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. 

İlçe ziyaretlerine başlamadan önce Malatya Şehitliği’ni ve Ülkücü Şehitliği’ni ziyaret eden Samanlı; Akçadağ ilçesi ile startını verdi. Akçadağ’ın ardından sırasıyla Darende, Doğanşehir, Yazıhan, Hekimhan, Kuluncak, Battalgazi, Arapgir, Yeşilyurt, Kale, Pütürge ve Doğanyol ilçelerindeki MHP Teşkilatlarına ziyarette bulundu. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Samanlı, burada kendisi ile hasbihal etmeye gelen vatandaşlarla ile uzun soluklu toplantılar yapmayı da ihmal etmedi.

Ziyaretler sonrasında konuşan Samanlı; “Birlik ve beraberliğin ne denli önemli ve elzem olduğunu; yaptığımız her ziyarette, vardığımız her kapıda anlattık. Yeri geldi ekmeğimizi bölüştük hemşehrilerimizle, yeri geldi sevincimizi paylaştık. Tüm bunların neticesini çıktığımız bu yolda alıyor; nezih memleketimize hizmet etmek için Gazi Meclisimizde bulunmamız gerektiği yorumları ile adeta gücümüze güç katıyoruz. İtiraf etmek gerekirse güzel destekler görüyoruz ve bu durum çalışma azmimizi katmerlendiriyor. ” dedi. Mesut Samanlı’nın açıklamalarının devamı şöyle;

GÜZEL DESTEKLER GÖRÜYORUZ, ÇALIŞMA AZMİMİZ KATMERLENİYOR
“ 2017 yılında Battalgazi İlçe Başkanlığı ile başladığımız süreci, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleri ile 2020 yılında Malatya İl Başkanlığı ile taçlandırdık. Verdiğimiz hizmetler, girdiğimiz gönüller herkesin malumudur. Kimi zaman elem dolu yüzlere tebessüm, kimi zaman kimsesiz sofralara aş, kimi zaman da dertli kalplere derman olduk.

Birlik ve beraberliğin ne denli önemli ve elzem olduğunu; yaptığımız her ziyarette, vardığımız her kapıda anlattık. Yeri geldi ekmeğimizi bölüştük hemşehrilerimizle, yeri geldi sevincimizi paylaştık. Tüm bunların neticesini çıktığımız bu yolda alıyor; nezih memleketimize hizmet etmek için Gazi Meclisimizde bulunmamız gerektiği yorumları ile adeta gücümüze güç katıyoruz. İtiraf etmek gerekirse güzel destekler görüyoruz ve bu durum çalışma azmimizi katmerlendiriyor. 

Yakın zamanda başladığımız Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İlçe Teşkilatları ziyaretlerimizi bugün tamamladık. Bununla birlikte yakın zamanda Kuluncak İlçe Belediye Başkanımız ile bir araya geldik ve gerek ilçe genelinde gerekse il genelinde seçim çalışmalarımızın kritiğini ve istişaresini yaptık, seçim döneminin ön hazırlık süreçleri ile ilgili malumatlarımızı edindik. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığımızı da ziyaret ettik ve tüm bu süreçte sevenlerimizle, dostlarımızla, teşkilatımızın kıymetli dava adamlarıyla; kısacası ülküdaşlarımızla bir araya geldik. İstişarelerimiz ve toplantılarımız sonrası tabiri caizse moral ve motivasyon yüklendik. 

Özellikle son dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı’nın şehrin her bir hanesine ne denli sirayet ettiğini görüyor ve ittifakımızın gücünü ayyuka çıkarmayı hedefliyoruz. Sadece söylemlerimiz ile değil; aynı zamanda yaptıklarımızla da tek amaç güdüyoruz: Nezih şehrimiz Malatya’nın daha hızlı bir ivme ile gelişmesini ve kısa süreli kalkınma planlarında bile beklenenden daha büyük çapta hizmetlerin ivedi ile verilmesini sağlamak. Bunun için görev aşkımızın harlandığını ve çalışma azmimizin de çok yönlü derinlikler kazandığını belirtmek istiyorum.

Halisane bir niyetle çıktığımız bu kutlu yolda; vatandaşlarımızın teveccühleri, ilgi-alakaları ve verdikleri destekler için çok teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun.”

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN