Malatya'nın Sultanlarında Hedefi Sultanları Ligi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1.liginde mücadele edecek Malatya Temsilcisi Nicer Hotel Voleybol sezon başı hazırlık kampının ilk etabını Kangal Nicer Hotelde tamamlayarak Malatya'ya döndü.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1.liginde mücadele edecek Malatya Temsilcisi Nicer Hotel Voleybol sezon başı hazırlık kampının ilk etabını Kangal Nicer Hotelde tamamlayarak Malatya'ya döndü.

Kampın ikinci etap çalışmalarını Malatya Kapalı Spor Salonunun tadilatta olması nedeniyle İnönü Üniversitesi Spor salonunda devam eden temsilcimiz de moraller üst düzeyde. Takıma yapılan yeni transferlerle hedef Sultanlar Ligi! Kulüp başkanı Mesut Karabulut "Yönetim olarak güçlü bir takım kurmak için transfer sezonunu hareketli geçirdik. Takımımıza ikisi yabancı olmak üzere 11 oyuncu transfer ettik. Bu süreçte maddi ve manevi olarak özverili çalışma yapan yönetim kurulu üyelerimiz Abubekir Meşe, Hamit Kapan, Osman Gönültaş ve İnan Kokargül ' e şahsım adına teşekkür ederim. Takımımızı Baş Antrenörümüz Mustafa Aydemir liderliğinde, Yardımcı Antrenör Ömer Faruk Cansız, Kondisyoner Enver Hakan Öncü ve Fizyoterapist Eda Özşahin' e emanet ettik. Takımımız ilk etap kampını Kangal Nicer Hotelde tamamlayarak, İkinci etap çalışmaları için Malatya' ya geldi. Takımımıza güveniyoruz.

İnşallah Malatya için başarı dolu bir yıl olur ve sezon sonunda Sultanlar Ligine çıkmış oluruz. İlk maçımızı 8 Ekim'de Malatya' da Ankara temsilcisi ALS Halk Voleybol takımıyla yapacaklarını belirtti. Bu süreçte Malatya halkının destekleri bizim için önem arz etmektedir. Şehir takımlarının başarı sağlayıp, faaliyetlerini sürdürmesi için şehrin ileri gelenlerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve tüm şehrin takıma her anlamda destekte bulunması gerektiğini belirtti. Takımımıza ilk ziyareti Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Latif OKYAY gerçekleştirdi. Malatya’nın bu zorlu sürecinde spor adına yapılan bu girişimin çok değerli olduğunu belirterek, Malatya’yı Kadınlar 1.Liginde temsil edecek voleybol takımımıza başarılar dileğinde bulundu. Tüm Malatya halkının bu takıma destek olması gerektiğini belirtti

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN