Malatya Heyeti Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşmasına Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Esnafa destek paketini 50 milyar TL ilave ile 150 milyar TL'ye çıkarıyoruz' diyerek müjdeyi verdi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması" programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Esnafa destek paketini 50 milyar TL ilave ile 150 milyar TL'ye çıkarıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. 6'lı masanın cumhurbaşkanı modeline sert tepki gösteren Erdoğan, "6 kaptan bir gemiyi batırır." dedi.

           Erdoğan, dünyanın her yerinde esnafın bulunduğunu ama Türkiye'nin esnafının ve onların misyonunun çok farklı olduğunu belirtti.

 "Biz Anadolu'nun kapılarını elbette ecdadın kılıcının gücü, yüreğinin cesaretiyle açtık. Ama Anadolu'yu asıl fethimiz, her biri birer Alperen olan esnafımızın gönül kapılarını açmasıyla oldu." diyen Erdoğan, gönülleri fethederek bu toprakların vatan hale getirildiğini söyledi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı "Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması" programına Malatya’dan ise TESK Genel Merkez Yön. Kur. Üyesi, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya ESKKK Başkanı ve TESKOMB Başkan V. Ali Evren, Yönetim Kurulu üyeleri Orhan Özbek, Ünal Ergöç, toplantılar kapsamında Ankara’da “Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşmasına” Katıldı.

          Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve 21.Bölge Birliği Başkan Vekili Ali Evren TESKOMB Genel Merkezi tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile ATO Congresium'da düzenlen "Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşmasını değerlendirdi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnaflara verdiği müjdesinde esnaflara verilen hazine destekli kredi paketinin limitleri artırılmış birçok sorunlar ise çözülmüştür diyerek teşekkür eden Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren” Her zaman Esnaflarımızın sorunlarının çözümünde yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep  Tayyip Erdoğan’a, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a, TESKOMB Genel Başkanı A. Kadir Akgül’e Halk bankası Genel Müdürü Osman Arslan’a esnaf ve sanatkârlarımız adına teşekkür ederim” dedi.


HABER: Kayhan İNCEOĞLU

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN