Kiraz' Birlikte Mücadele Edip Birleşe Birleşe Kazanacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz mahalle ziyaretlerine devam ederken yoğun ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz'a mahalle ziyaretlerinde yoğun ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

       Malatya'da CHP İl Başkanı olarak uzun yıllr başarılı çalışmalarıyla bilinen, gündeme dair açıklamalarıyla vatandaşlar tarafından takdir edilen CHP Malatya Milletvekili adayı Enver Kiraz Seçim Çalışmalarında gittiği ziyaretlerde yoğun ilgi ile karşılanması dikkatlerden kaçmıyor.

 Ziyaret esnasında açıklamada bulunan Kiraz, “Dilek, Hilan, Gölpınar, Topsöğüt, Samanköy, Şahnahan, Taştepe, Kiltepe, Melekbaba, Çarmuzu, Sarıcıoğlu, Bentbaşı, Salköprü mahallelerindeki vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya gelen Kiraz, “Bu yaşanan depremde ben dahil, Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba, il örgütümüz, yeni göreve gelen arkadaşlarımız çok çalıştı ve her yerde vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. 

       Erkenek, Sürgü, Kurucaova ve Ören hepsi yok oldu. Ören diye bir mahalle şu an yok herkes çadırlarda, konteynerlerde yaşam mücadelesi veriyor. Doğanşehir’in neredeyse tümü yıkıldı. Otuz bin nüfusu olan bir ilçeden bahsediyoruz. Şu an da Doğanşehir’de sağlam bir tane bina yok, hepsi yıkılmış ve yıkılmak üzere.”  Dedi.
Mahalle ziyaretleri esnasında vatandaşlar tarafından dile getirilen sorunlardan bir tanesi de gençlerin işsizlik sorunu oldu.

       Kiraz, “Bu iktidarı alırsak hepimizin çocuklarının geleceği garanti altında olacak, mülakatları kaldıracağız, liyakati getireceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz söz veriyoruz vatandaşlarımıza herkesin işi, aşı olacak, her aileden bir kişiye aile destek sigortası ile birlikte en az asgari ücret kadar bir destek verilecek, hep birlikte bu yoksulluktan, işsizlikten kurtulacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduğunda aile destekleri sigortasını ilk yüz günde kuracağız ve her aileye çalışsın ya da çalışmasın asgari ücret kadar gelir girecek." ifadelerini kullandı. 

       Kiraz “Bizlerde biliyoruz ki iyi gününüzde de kötü gününüzde de biz birlikteyiz. Bizler birbirimize destek olup, birlikte mücadele edip birleşe birleşe kazanacağız.” İfadelerini kullandı.
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN