Kepez Hentbola Kupa Yetmiyor

Antalya Şampiyonu olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü hentbol takımı, okullar arası yarı finallerinde yenilgisiz olarak Türkiye Şampiyonası'nda son 8 arasında yer aldı

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Antalya şampiyonluğunun ardından katıldıkları Okullar arası Yıldız Kızlar Yarı Finallerinde 4 maçın tamamını kazanarak Türkiye Şampiyonluğu’nun en büyük adayı oldu. Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu temsilen Burdur’da düzenlenen yarı finallerde İzmir, Manisa ve Muğla şampiyonlarını yenen takım, 18-22 Mart’ta Afyonkarahisar’da düzenlenecek şampiyonada son kez 7 takım ile karşılaşacak. 

İYİ BİR JENERASYON YAKALANDI

Bu alanda arka arkaya 2 kez şampiyon olan takımın oyuncuları Gazel Dikmen ve Nazlı Kaya milli takım kampına girdi. Seçilmeleri durumunda Akdeniz Konfederasyon Kupası’nda Kepez’i temsil edecek olan 2 oyuncu, takımlarının favorileri. Üst üste 3 kez Türkiye Şampiyonu olarak Antalya’nın spor tarihinde iz bırakmak istediklerini belirten antrenör Sertan Sarpaş, “İyi bir jenerasyona sahibiz. Türkiye Şampiyonluğuna yine adayız. Bir yandan da milli takımlarımıza yetenekli oyuncular çıkartıyoruz.” dedi. 
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN