Kahramanmaraşlılar Derneğinden Başkan Evren'e Ziyaret

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren' Komşu ilimiz Kahramanmaraşlı hemşerilerimizle güzel çalışmalarımız oluyor.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

 Kahramanmaraş ve ilçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Poyraz beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren’e makamında ziyaret gerçekleştirdiler.
       Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren” İlimizde Vergi Dairesi Başkanlığı yaptığı dönemde kuruluşlarımız ile iyi bir diyalog içerisinde çalışmalar yürüten şimdi ise Kahramanmaraş ve ilçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Yunus Poyraz’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum

        Malatya’mızda Kahramanmaraşlı birçok esnafımız var. ADO Dondurmalarının sahibi Abdullah Oğuzlar gibi Malatya ve ülke ekonomisine katkı sunan hemşerilerimiz. Güzel çalışmalara imza atan Kahramanmaraş ve ilçeleri Dayanışma Derneği Sayın Yunus Poyraz’ın Başkanlık görevine gelmesiyle birlikte başarılı çalışmalarıyla büyük bir ivme yakalayacaktır.  
  
       Yapacağı güzel hizmetleri taçlandırmak için Ahilik kalemimizi Sayın Başkan Yunus Poyraz’a takdim ediyorum. Hayırlı olsun.”

 Kahramanmaraş ve ilçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Poyraz ise Derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verirken Ahilik kaleminden dolayı Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren’e teşekkür etti. 

Kaynak: Kayhan İNCEOĞLU

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN