İl Emniyet Müdürlüğünden Hizmet İçi Eğitim

Malatya İl Emniyet Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde Hizmet içi eğitim Programı İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in de katılımıyla gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Malatya İl Emniyet Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde Hizmet içi eğitim Programı İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’inde katılımıyla gerçekleştirildi. 

        Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “ İl Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren'in katılımıyla Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde hizmetiçi eğitim programı düzenlendi. Eğitim kapsamında toplumsal olaylara müdahale ederken kullanılan taktik ve düzenler akabinde gerçeği aratmayan tatbikat gerçekleştirildi. Çevik Kuvvet ekipleri, izinsiz gösteri gerçekleştiren gruba yasal sınırlar içerisinde toma ve göz yaşartıcı gaz kullanımı ile göz altına alma işlemi uygulamalı olarak icra etti.

   Yapılan bu eğitimle; personelin refleks ve çevikliğini diri tutarak ayrıca  ülke geneli veya ilimizde oluşabilecek olası bir toplumsal olaya usulüne uygun şekilde en hızlı ve etkin biçimde müdahale edilmesi amaçlanıyor."

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN