Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Gürkan Okuduğumuz Güzel Şeyleri Hayatımıza Tatbik Etmeliyiz

57. Kütüphaneler Haftası İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı’nda gerçekleştirilen programla kutlandı.

Büyükşehir’den Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Battalgazi'deki Tarihi Mekanlarda Restorasyon Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi'deki Tarihi Mekanlarda Restorasyon Çalışmaları Sürüyor

Gastronomi – Gezi Yazarları Ve Medya Mensupları Arapgir’de Buluştu

Hayat Çiçek Açıyorsloganıyla başlatılan ‘Kayısı Çiçeği Festivali’ kapsamında Malatya’ya gelen gurme ve yemek yazarlarından oluşan misafirler, Arapgir’i gezdi.

Gazipaşa Kültür Merkezi gün sayıyor

Gazipaşa Kültür Merkezi gün sayıyor

Battalgazi’nin Tarihi Mekanları Büyülüyor

Gastronomi, Gezi Yazarları ve Medya Mensupları Buluşması için Malatya’ya gelen şefler, gurmeler, yazarlar ve gazeteciler, tarihte birçok medeniyet ve farklı kültürün ortak buluşma noktası olan Medeniyetin Kalbi Battalgazi’nin tarihi mekanlarını gezdi.

TSO’dan, Malatya Kağıt Kebabı ve Malatya Peynirine tanıtım hamlesi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından coğrafi işaret başvurusu yapılan Malatya Kağıt Kebabı ve Malatya Peynirinin, il dışından gelen gastronomi köşe yazarlarının ve gazetecilerin katıldığı bir programla tanıtımı yapıldı.

Kentini Bilenler Finalde Yarıştı

Malatya Kent Konseyi Tarih ve Kültür Mirası Çalışma Grubu, Malatya’mızın tarihini, kültürünü ve önemli şahsiyetlerini genç nesillere tanıtmak ve Malatya ile ilgili farkındalık uyandırmak amacıyla Malatya Deniz Kitapevleri ana sponsorluğunda “Kendini Bil Kentini Keşfet” adı ile sadece Malatya temalı bilgi yarışmasının finalini gerçekleştirdi.

Penceremden Pandemi Resim Yarışması’nın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Battalgazi Belediyesi’nin salgın sürecinde insanların değişen yaşam tarzlarını, alışkanlıklarını ve iletişim biçimlerini görsel sanatlar yoluyla ifade edebilmelerine destek olmak amacıyla düzenlediği “Penceremden Pandemi” konulu resim yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

Covıd-19’a Karşı Dayanıklılığı Artıran Farkındalık Festivali

Dünya Değişim Akademisi tarafından her ay kesintisiz olarak gerçekleştirilen Uluslararası Farkındalık Festivali, Covid-19 nedeniyle alınan önlemler kapsamında, 27-28 Mart tarihlerinde tüm dünyaya ONLINE olarak sunulacak.

Sinemaseverlere Arşivlik Yeni Bir Kültür Mirası

Sinemaseverlere Arşivlik Yeni Bir Kültür Mirası

Malatya TSO’da Malatya yemekleri tanıtıldı

Malatya TSO’da Malatya yemekleri tanıtıldı

Malatya’da Kayısı Çiçeği Festivali Başladı

Malatya’da kentin turizm ve yemek kültürünü tanıtma amacıyla kurulan (MAGTAD) Malatya Gastronomi Turizm ve Tanıtım Dernek Başkanı Zeki Saygı ve dernek üyeleri Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Kayısı Çiçeği Şenliği  Konukları Battalgazi’ye Hayran Kaldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Kayısı Çiçeği Şenliği' için Malatya'ya gelen acente ve tur sahipleri, gezginler ve gurmeleri, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de konuk ederek, ilçenin tarihi mekanlarını gezdirdi.

ATASEM’de butik çikolata yapmayı öğreniyorlar

ATASEM’de butik çikolata yapmayı öğreniyorlar

Gürkan Şehitlerimiz, Bu Vatan İçin Canlarından Geçtiler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günüdolayısıyla Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘Kahramanlık Türküleri’ ve Şiir Dinletisi programı düzenlendi.

Çanakkale Ruhu Battalgazi Belediyesi’nde Yaşatıldı

Battalgazi Belediyesi, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünde Çanakkale ruhunu Battalgazi’de yeniden yaşatmak için özel bir program düzenledi.

Kent Konseyi’nden 5 Kardeşe Unutulmaz Sürpriz

Malatya Kent Konseyi Engeliler Çalışma Grubu’nun organizasyonunda maddi imkânsızlıklar nedeni ile şimdiye kadar hiçbir şekilde doğum günü yapılmamış 5 kardeş için sürpriz doğum günü programı düzenlendi.

Elif Çayıroğlu Marka Olmak İstiyor

Elif Çayıroğlu Marka Olmak İstiyor

Toplam 876 haber.