Fendoğlu Malatya'nın Kırsal Kesiminde 4 Bin 698 Adet Köy Tipi Konutun Yapımı Başladı

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili adayı Mehmet Fendoğlu, 'Malatya'nın kırsal kesiminde 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımı başladı' dedi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

  MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili adayı Mehmet Fendoğlu, “Malatya’nın kırsal kesiminde 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımı başladı” dedi.

         MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Zillet İttifakı, bebek katili olan bölücü terör örgütü sözcüleri ile masa altında görüşürken, Cumhur İttifakı sadece Malatya’nın kırsal kesiminde 129 ayrı mahalle de 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımını başlattı. Zillet İttifakı algı yürütür, Cumhur İttifakı icraat yapar.” dedi.

 MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyeti, Pütürge ilçe merkezi ile Pazarcık, Tepehan, Nohutlu, Bakımlı, Örmeli Mahallerinde vatandaşlarla biri araya gelerek seçim çalışması yürüttüler. 

       Milletvekili Fendoğlu ve MHP Heyeti, Pütürge ilçe merkezinde esnafları tek tek ziyaret edip, vatandaşlarla da bir araya gelirken, Pütürge’nin mahalle muhtarları ile de istişare toplantısı düzenlediler.

       Fendoğlu, yaşanan büyük deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için her konuda çalışma yürütüldüğünü belirterek, “11 ilde büyük bir felaket yaşayan Türkiye hem yaralarını sarmaya çalışıyor, hem de aynı anda büyük bir seçime gidiyor. Bu felaket başka bir ülkede yaşanmış olsaydı, bırakın seçimlere gidilmesini, yaraları bile bu hızda saramazlardı. Ama bu gerçek Zillet İttifakını üzüyor. 

       Çünkü onlar büyük ve güçlü Türkiye’yi istemiyorlar. Bakınız, sadece Malatya’nın köylerinde, kırsal kesimde 2 ay içinde yapımı başlatılan kırsal deprem konutlarının son durumunu paylaşmak istiyorum; şu anda Malatya’da köylü vatandaşımız için 129 ayrı mahalle de 4 bin 498 adet deprem konutlarını yapım süreci başlatılmıştır. Şu anda Akçadağ’da 71 ayrı mahallede 2 bin 529 konut, Doğanşehir’de 20 ayrı mahallede 1.145 konut, Yazıhan’da 24 mahallede 440 konut ve Yeşilyurt’ta ise 14 mahallede 584 konutun yapım süreci başlamıştır. Halen köylerimizde konutlarla ilgili çalışmalar sürüyor. Bu rakam gün geçtikçe artacak.

        Zillet İttifakı, bebek katili olan bölücü terör örgütü sözcüleri ile masa altında görüşürken, Cumhur İttifakı sadece Malatya’nın kırsal kesiminde 129 ayrı mahalle de  4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımını başlattı. Zillet ittifakı algı yürütür, Cumhur İttifakı icraat yapar. Durum budur” dedi.

       Fendoğlu şunları söyledi, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin şu ifadesini yüksek sesle dillendiriyoruz; ‘Bugünkü CHP yönetiminin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le hiçbir ilgisi ve ilişkisi kalmamıştır. O halde Mustafa Kemal diyenlerin adresi Milliyetçi Hareket’tir. Cami ne kadar bizimse Cemevi de o kadar bizimdir.   

       Saz bizim söz bizimdir, cem bizim semah bizimdir.’ Milletimizden Cumhurbaşkanlığı için Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğe için ise MHP Lideri Sayın Bahçeli ve MHP’ye oy vermelerini bekliyoruz.”
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN