Eskişehir'deki Şehircilik Projeleri Ülkeye Örnektir

İstanbul Sanat Tarihi Grubundan Bilge Baş ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor. İstanbul Sanat Tarihi Grubundan Bilge Baş ve beraberindeki kalabalık heyet, düzenledikleri teknik gezi kapsamında Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti. 
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce’nin de yer aldığı ziyarette misafirlerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Büyükerşen, nazik ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Sizleri Eskişehir’de görmekten dolayı çok mutluyum.” dedi. Başkan Büyükerşen daha sonra Eskişehir’de hayata geçirilen başta Porsuk Çayı ıslahı, tramvay, tematik parklar ve müzeler başta olmak üzere şehircilik projelerinden bahsetti. 
Misafirperverliği nedeniyle Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Bilge Baş ve beraberindekiler, “Eskişehir’de hayata geçirdiğiniz örnek projeler için sizlere teşekkür ediyoruz. Gerek Porsuk, gerekse tramvay projesi, parklar, müzeler olmak üzere Eskişehir’deki değişim ve dönüşümü yerinde gördük. Eskişehir ülkemize örnek ve belediyecilikte laboratuvar gibi. Böyle çağdaş, modern ve şehircilik alanında örnek çalışmalara imza attığınız için sizleri yürekten kutluyoruz.” dediler.
      Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.  
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN