Esenlik Market İnderesi Şubesiyle Hizmete Girdi

Malatya'nın önemli değerlerinden Malatya Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Esenlik Şirketi Malatyalılara yeni şubelerle hizmet vermeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

 Malatya’nın önemli değerlerinden Malatya Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Esenlik Şirketi Malatyalılara yeni şubelerle hizmet vermeye devam ediyor. 

       Yaklaşık 3 yıldır Malatyalılara Tarladan sofraya kampanyasıyla en taze ürünleri en uygun fiyata himete sunan ve binlerce üründe yaptıkları kampanyalarla alışverişin adresi Esenlik Marketlere İnderesi şubesiyle de yeni bir şube hizmete girdi.

  Esenlik Şirketi Genel Müdür Ata Ünlü ve Ticari direktörü Ömür Yoldaş’ın yoğun gayretleri ve başarılı çalışmaları sonucu Şirketin hantal yapıdan kurtularak Kurumsal kimliğine kavuşması Malatyalılara indirimli ve kaliteli ürünlerle yansıyor.

       Fırat Mahallesi, Yusuf Özal Caddesinde açılan İnderesi şubesi faaliyete girmesiyle birlikte yoğun ilgiyle karşılanan Şubeyi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vatandaşlar ile sohbet ederek personellerden gerekli bilgileri alan Genel Müdür Ata Ünlü” Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi. 
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN