Dönmezer: Çarşının bir an önce ayağa kalkması için seferberlik ilan edeceğiz

Depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen çarşı merkezindeki işyerlerinin hala inşaat sürecinde olduğuna vurgu yapan HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, seçildikleri takdirde şehrin can damarı olan çarşı merkezinin ayağa kaldırılması için yoğun bir çabanın içerisinde olacaklarını söyledi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şahin Arslan ile geçici işyerlerinde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın Belediye Başkan adayları, 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.  

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dönmezer, beraberinde Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan adayı Şahin Arslan ile birlikte Ankara Esnaf Çarşısı ile Malatya Esnaf Konteyner Çarşısında geçici hizmet veren esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Dönmezer, kendilerine HÜDA PAR'ın misyonunu ve seçildikleri takdirde yapacakları hizmetleri anlattı.

"Çarşı merkezinin bir an önce ayağa kalkması için belediyenin tüm imkânlarını seferber edeceğiz"

Seçildikleri takdirde şehrin can damarı konumunda bulunan çarşı merkezinin bir an önce ayağa kalkması için belediyenin tüm imkanlarını seferber edeceklerini kaydeden Dönmezer, "Şehrin kalkınmasını istiyorsanız ilk önce esnaftan başlayacaksınız. İlk önce esnafı ayağa kaldırın ki şehir de ayağa kalksın. Büyük deprem yaşadık, hatta asrın felaketi denildi ve hepimiz birlikte yaşadık. Bu Allah'tan gelen bir şey ama depremde yerle bir olan Akpınar bölgesi dediğimiz çarşı merkezi depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala inşaat sürecinde. 3 defa projesi değişti. İlk proje doğru dürüst yapılsaydı bugün çarşı merkezi bitmiş esnaflar kalıcı işyerlerinde ticaretini yaparlardı. Ama maalesef depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen esnaflarımız hala geçici yapılan çarşılarda, konteynerlerde hayata tutunmaya çalışıyorlar. Allah nasip eder halkımız bizi seçerse çarşı merkezinin bir an önce bitmesi ve esnaflarımızın kalıcı işyerlerine yerleşmesi için belediyenin tüm imkânlarını seferber edeceğiz." dedi.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN