Deva Partisi İl Başkanı Sinan Akıncı'nın Ramazan Bayramı Mesajı

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı Ramazan Bayramı vesilesiyle Mesaj yayınlayarak Malatyalıların bayramını kutladı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı Ramazan Bayramı vesilesiyle Mesaj yayınlayarak Malatyalıların bayramını kutladı.

      Akıncı Mesajında"  Aynı acıya ağlayan bir toplum, sınanmış olmanın verdiği gücü de benliğinde hisseder. Biz bu şehirde aynı acıya ağlayan yüzbinleriz. Aynı yoksunluğa düşmüş milyonlarca depremzedeyiz. Sınandık, sınanıyoruz. Canlarımızı kaybettik. Eksildik, azaldık, bir büyük enkazın içinden tutunuyoruz yaşama. 

 Dünden daha güçlüyüz, yarına daha dirençli…Her şeyi yerine koyamayacağımızın farkındayız ancak herşey güzel olsun diye daha çok kardeş olup daha çok dayanışacağız. Eczası olacağız birbirimizin. İnşa edeceğiz, imar edeceğiz tarumar olmuş şehirlerimizi. Biz sınandık büyük acılarla. Bugün bayram. 

     Mezarlıklarımız doldu taştı, ağıtlarımız arşa çıktı. Yaşamın bir pamuk ipliğine bağlı olduğunuz bilinciyle, bayramımız olabildiğince bayram olsun. 

      Oruçlarımız kabul olsun. Yitirdiklerimizin mekânı Cennet olsun. Ramazan Bayramı’mız kutlu, mübarek olsun!

       Bütün hemşerilerimizin, dostlarımızın, yerel basınımızın emekçilerini ve tüm milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ederim

           Sinan Akıncı
Deva partisi Malatya il başkanı

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN