Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 13 Nisan Perşembe günü Malatya'ya gelecek. Bu ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya'ya üçüncü gelişi olacak.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 13 Nisan Perşembe günü Malatya’ya gelecek. Bu ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya’ya üçüncü gelişi olacak.

         Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya’da deprem konutlarının temelini atacağı belirtilirken Malatyalılar ie Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamak için sabırsızlanıyorlar.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir de açıklama yaptı. Kurum, yaptığı açıklamada “13 Nisan’da 100 bininci konutumuzun sözleşmesini imzalayacağız, Malatya’da Sayın Cumhurbaşkanımız ile temelleri atacağız” mesajı yayınladı.

        Bu ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya’ya yapacağı üçüncü ziyaret.olurken Perşembe günü ( Bugün ) Malatya Büyükşehir Belediyesi önünde 16.30 da temel atma töreninde olacak. 
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN