CHP'de ilçe başkanları ortak aday olarak Barış Yıldız'ı ilan ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığı kongresi öncesinde ortak açıklama yapan CHP İlçe Başkanları, ortak adaylarının mevcut il başkanı Barış Yıldız olduğunu açıkladılar.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Açıklama öncesinde toplantı gerçekleştiren ilçe başkanlarından 12 İlçe Başkanı Barış Yıldız için imza  

CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, CHP Arapgir İlçe Başkanı Muharrem Yedekçi, CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, CHP Battalgazi İlçe Başkanvekili İlhan Şimşek, CHP Darende İlçe Başkanı Haluk Ormancı, CHP Doğanşehir İlçe Başkanı Memet Koca, CHP Doğanyol İlçe Başkanı Şahin Öz, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, CHP Kale İlçe Başkanı Kemal Kaleli, CHP Kuluncak İlçe Başkanı Hidayet Şekerci, CHP Pütürge İlçe Başkanı Ramazan Altundaş ve CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakkı Ayas ortak imza ile açıklama yaptılar.

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakkı Ayas’ın okuduğu ortak basın açıklamasında “100. Yılını kutlamaktan onur duyduğumuz; devletimizin ve cumhuriyetimizin kurucu gücü ve kurucu felsefesi; kurtuluşun ve kuruluşun mimarı; demokrasinin, hukukun ve özgürlüğün teminatı olan Cumhuriyet Halk Partimizin Malatya İl Kongresi, 24 Eylül 2023 Pazar günü yapılacaktır.  Bu sebeple; güzide 12 ilçemizin seçilmiş ilçe başkanları olarak bugün partimizde toplandık. Örgüt bilinci ve sorumluluğuyla; demokratik ve şeffaf bir zeminde, içinde bulunduğumuz kongre sürecini değerlendirdik.  Gençlik kollarından başlayarak 15 yılı aşkın bir süredir, partimizin bütün organlarında bir nefer olarak görev almış, partimizin bayrağını ve pankartını aşmış, parti okulumuzda eğitimler vermiş, parti ahlakı ve disiplini ile büyümüş, deprem süresince gece gündüz büyük bir özveriyle çalışmış ve ilimizde yaşanan felaketi ulusal medyaya taşıyarak her platformda sesimiz olmuş, örgütümüzün tecrübeli bir evladı olan; Barış Yıldız 12 ilçemizin ortak adayıdır.  Barış Yıldız; özverinin, emeğin ve parti geleneğimizin temsilcisidir!  Barış Yıldız; partinin evladı ve örgütün vicdanıdır!” denildi. 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN