Bayramın Birinci Günü Meral Akşener Malatya'da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bayramın birinci günü Malatyalı depremzedelerle bir araya gelecek.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bayramın birinci günü Malatyalı depremzedelerle bir araya gelecek. İYİ Parti genel merkezi tarafından hazırlanan Genel Başkan Meral Akşener'in bayram gezilerinin Malatya programı açıklandı.

          İyi Parti Malatya İl Başkanlığı Basın biriminden yapılan açıklamada;”  Bayramın birinci günü Bayram Sofrası anlayışı içerisinde hazırlanan Malatya programı Çilesiz'de Muğla Belediyesi tarafından oluşturulan Konteynır alanında gerçekleştirilecektir.

 Bayramın 1. Günü ( Cuma ) Saat 09:00 da başlayacak olan Bayram Sofrası programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyet ile birlikte Malatya teşkilatları ve Milletvekili adayları hazır bulunacaklardır.

           Burada Malatyalı depremzedelerle kahvaltı yapıldıktan sonra konteynır kentte kalan depremzedelerle sohbet edecek olan Genel Başkan Meral Akşener hem depremzedelerin moralini yüksek tutmaları konusunda telkinlerde bulunacak hem de eksik bırakılan konularda notlar alıp çözümler konusunda yetkilileri uyaracaktır.

         Yapılacak olan görüşmelerden sonra Malatya ile ilgili gerekli notlar alındıktan sonra Genel Başkan Meral Akşener'in Malatya'dan ayrılışı ile program sona erecektir.”

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN