Bayram Namazı Alacakapı Merkez Camii'nde Eda Edildi

Ramazan Bayramı Namazı Tüm yurtta olduğu gibi Malatya'nın Battalgazi İlçesinde vatandaşların yoğun katılımıyla Alacakapı Merkez Camiinde kılındı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

  Ramazan Bayramı Namazı Tüm yurtta olduğu gibi Malatya’nın Battalgazi İlçesinde vatandaşların yoğun katılımıyla Alacakapı Merkez Camiinde kılındı.

          Bayram namazına Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beraberinde AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Üner Özer, AK Parti Battalgazi Meclis üyesi Abuzer Altın ve yüzlerce Battalgazili vatandaş Alacakapı Merkez Cami de bir araya gelerek Bayram namazlarını eda ederek dualar ettiler.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder”  Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif’i bu sene yaşadığımız asrın felaketinden dolayı hüzünle geride bırakırken bayrama ulaşmanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram namazımızı Battalgazi Alacakapı Merkez Camii’nde eda edip, bayram sevincimizi aziz hemşerilerimizle paylaştık. 

         Namazın ardından vatandaşlarımızla gönülden dualaşarak bayramlaştık.  Rabbim nice bayramlara hayırla eriştirsin, Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun.”

          Bayram namazı sonrası Battalgazi Belediyesi Çukulata ve kolonya ikramında bulunurken Başkan Güder ise namaza gelen Cemaatin Bayramını kutladı. 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN