Battalgazi'de 2022 Yılında 1212 Çift Mutluluğa 'Evet' Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.
Bitmesine sayılı günler kalan 2022 yılı içerisinde "Hastalıkta ve Sağlıkta" diyen bin 212 çift, Battalgazi Belediyesi'ne başvurarak nikâh işlemi gerçekleştirdi. Mutlu bir yuva kurmak ve hayatlarını birleştirmek için Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu’na müracaat eden bin 212 çift, Belediyedeki nikah salonu ve Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı başta olmak üzere çeşitli salon ve mekânlarda gerçekleştirilen nikâh işlemleriyle dünya evine girdiler. 2022 yılında Battalgazi’deki nikah sayısında 2021 yılına oranla artış yaşanırken, evlilik akitlerinin birçoğunu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder gerçekleştirdi. Çiftlerin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak olan Başkan Güder, yeni evli çiftlere ömür boyu mutluluk dileyip çeşitli hediyeler ve kahve takımı hediye etti.
73 YAŞINDA DÜNYA EVİNE GİRDİ
Battalgazi’de kıyılan nikah ile yeni bir hayata yelken açan bin 212 çift, kıyılan nikah ile dünya evine girerken, en dikkat çeken nikah töreni ise 72 yaşındaki damat ile 73 yaşındaki gelinin nikahı oldu. 72 yaşındaki damat ile 73 yaşındaki gelin Battalgazi Belediyesi Nikah Salonunda mutluluğa “Evet” diyerek dünya evine girdi.
BAŞKAN GÜDER: “EVLİLİK BÜYÜK BİR ÖNEME SAHİPTİR”
Yeni evli çiftlere mutluluk dileyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu dünyadaki kutsal birliktelik olan dinimizce de büyük bir öneme sahiptir. İnsanlar çift olarak yaratılmıştır ve yalnızlık sadece Allah'a mahsustur. Battalgazi Belediyesi Nikah Memurluğu olarak her yıl binlerce çiftimizin mutluluğuna ev sahipliği yapıyoruz. Bir 'evet' ile mutluluklarına ortak, evliliklerine ise vesile oluyoruz. Bizler de zaman zaman çiftlerimizin nikah akdini gerçekleştiriyoruz, sevinçlerine ve mutluluklarına şahitlik ediyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak 2022 yılında 1212 çiftçimizin nikâhlarını kıymışız. Tüm çiftlerimize bir ömür boyu mutluklar diliyorum” dedi.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN