Başkan Yıldırım' Hekimhan Her alanda Lider Olacak'

Yıllardır Malatya futbolunda başarılara imza atan Hekimhan Belediye Girmanasporun 44 Numaralı Forması Başkan Yıldırım'a Verildi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

    Yıllardır Malatya futbolunda başarılara imza atan Hekimhan Belediye Girmanasporun 44 Numaralı Forması Başkan Mehmet Şerif  Yıldırım’a Verildi. 

            Malatya futboluna katkı sunan ve Hekimhan ilçesinde Hekimhan Belediye Girmanaspor’un Genel Direktörü Ramazan Koçak kulüp yöneticileri Hekimhan Belediye başkanı Mehmet Şerif Yıldırım ile bir araya geldiler.

   Futbol takımın idman sahasında gerçekleşen buluşmada Hekimhan Belediye Girmanaspor’un 44 numaralı Mehmet Şerif Yıldırım isimli forması Başkan Mehmet Şerif Yıldırım’a takdim edildi.

        Hekimhan Belediye başkanı Mehmet Şerif Yıldırım “Her zaman futbol takımlarımızın yanında yer alacağız. Hekimhan artıık her alanda lider olacak. Adından söz ettirecek. Ramazan Koçak kardeşimizin bu jesti beni ve eşimi mutlu etti. Bundan sonra her şey Hekimhan ilçemizin kalkınması, büyümesi ve halkımızın refahı ve mutluluğu için olacak. ” açıklaması yaptı.

          Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Basın Sözcüsü Alirıza Özer ise“ Hekimhan Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Mehmet Şerif Yıldırım beyi tebrik ederiz başarılarının devamını dileriz. 

         Sayın Başkanımızın Hekimhan sporunun yanında olacağını beyan ederek bizler kendisinin arkamızda büyük güç olarak gördüğümüzü bu sezon takımı şampiyon yaparak hediye etmek istiyoruz.”
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN