Başkan Şarlak Kan Acil Değil, Sürekli Bir İhtiyaçtır

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, kan stoklarında yaşanan düşüş nedeniyle ameliyatların durma aşamasına geldiğine dikkat çekip vatandaşları kan vermeye davet etti.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

“Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır" diyen Başkan Şarlak, vatandaşları kan vermeye çağırarak “Maalesef ki Kızılay’a kan bağışlarımızda azalma yaşanıyor. Kan stoklarımızda ki bu azalmalar nedeniyle, acil ameliyatlar dışında ki ameliyatların ertelenmesi söz konusu. Vatandaşlarımızı iftarlarını açtıktan sonra mutlaka Kızılay noktalarına kan vermeye davet ediyoruz.” dedi.

“Kan Acil Değil, Sürekli Bir İhtiyaçtır”

ASKON Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak “Türk Kızılay’ın kan stoklarındaki azalmaya ASKON olarak kayıtsız kalmamız mümkün değildir. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız. Sağlıklıyken kan bağışı yapacağız ki hastalandığımızda ya da ihtiyaç duyduğumuzda aramak zorunda kalmayalım. Bu konuda bilinçli ve sorumlu olmamız büyük önem taşıyor. Halkımızdan düzenli olarak kan bağışında bulunmalarını istiyoruz. Unutmasınlar kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır.” şeklinde konuştu.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN